Cadouri pentru cele mai frumoase povesti de dragoste de la NIVEA.

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle, PROMO Comunicate de Presa/Cadouri pentru cele mai frumoase povesti de dragoste de la NIVEA.
  • NIVEA_povesti de dragoste

NIVEA_povesti de dragosteCu siguranţă te-ai identificat cel puţin o dată cu unul dintre celebrele personaje ale celor mai frumoase poveşti de dragoste – Romeo & Julieta, Tristan şi Isolda, Frumoasa şi Bestia, Cleopatra şi Marc Antoniu etc.

 

De Valentine’s Day, NIVEA te invită să intri în lumea magică a poveştilor de dragoste şi te răsplăteşte cu premii pentru tine şi perechea ta.

Caută în marile magazine promoterii NIVEA, în perioada 1 – 22 februarie 2013, cumpără produse NIVEA în valoare de minim 19 ron şi poţi câştiga, prin tragere la sorţi, una din excursiile în doi la Verona, oraşul îndrăgostiţilor.

În plus, un cadou special te aşteaptă, în fiecare magazin participant, la achiziţionarea de produse NIVEA de minim 19 ron!

 

Despre NIVEA

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

NIVEA, renumitul brand al companiei Beiersdorf România, este cea mai de încredere marcă de cosmetice şi produse de îngrijire a pielii din România[1]. După 100 de ani de existenţă, NIVEA continuă să susţină valori precum grija, dragostea şi atenţia pentru oameni cu fiecare produs din portofoliul său.

Apropierea de consumatori şi imensa forţă inovatoare, dată de cercetarea riguroasă, sunt secretele succesului NIVEA. Aceste calităţi, alături de strategiile de marketing puternice, au reuşit să menţină produsul în atenţia unui public în continuă schimbare şi diversificare. Celebrei cutiuţe albastre i-au urmat alte inovaţii fără de care nu ne putem imagina ritualul modern de îngrijire a pielii: primul produs pentru protecţie solară, primul lapte de corp, primul after-shave fără alcool, primul deodorant cu proprietăţi de îngrijire a pielii şi prima cremă anti-rid cu coenzima Q10, proprie pielii. La ce să ne aşteptăm mai departe? Experţii Beiersdorf AG Skin Research Center din Hamburg, unul dintre cele mai importante şi moderne centre de cercetare dermatologică din lume, elaborează noi ingrediente active, pun bazele a noi descoperiri care vor duce mai departe moştenirea unui veac de inovaţie şi calitate în îngrijirea pielii.[1] Conform studiului Reader’s Digest România 2010.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top