CADWARE Engineering a obtinut Autodesk Consulting SpecializationCADWARE Engineering este primul partener din Romania care a obtinut statutul Consulting Specialized recunoscut de Autodesk, lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software de proiectare 2D si 3D destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment.

Ca Partener Autodesk Consulting Specialized, CADWARE Engineering a demonstrat ca a facut investitii importante in echipa, au un plan de afaceri solid de consultanta, referinte de la clienti si ca ofera un nivel ridicat de cunostinte si de sprijin pentru clientii din industria mecanica, infrastructura si constructii.

Noua specializare obtinuta permite partenerului sa evidentieze experienta in furnizarea de servicii in domeniile cheie din industria CAD. Prin completarea sesiunilor de training si a examenelor cerute, precum si atingerea standardelor si a nivelului de servicii stabilite de Autodesk, CADWARE Engineering demonstreaza ce inseamna a fi un consilier de incredere pentru clientii Autodesk.