window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CADWARE Engineering lanseaza www.topolt.com, platforma dedicata utilizatorilor din domeniile topografie, cadastru si geodezie, demers firesc in popularizarea si distributia aplicatiei romanesti TopoLT la nivel national si international .

Platforma web dezvoltata de CADWARE Engineering este destinata atat subdistribuitorilor dar mai ales utilizatorilor finali, permitandu-le accesul rapid si intr-un mod prietenos la metodele de instruire necesare in utilizarea aplicatiilor software promovate, la magazinul cu plati online, dar si la un forum unde utilizatorii isi pot expune experientele si opiniile personale.

„Consideram necesara existenta unui astfel de instrument de comunicare si tranzactionare, intrucat ne dorim o apropiere si o promptitudine cat mai mare fata de utilizatorii solutiilor dezvoltate de 3D Space, in plus ne aliniem la cerintele partenerilor nostri interni si externi care distribuie produsele noastre”, declara Niculae Ion, Managing Partner CADWARE Engineering

Lansarea platformei TopoLT.com este insotita de lansarea programului TransLT dezvoltat anul acesta de catre 3D Space. TransLT se adreseaza in principal specialistilor ce utilizeaza tehnologia GPS in realizarea lucrarilor geodezice si care intampina probleme serioase la transformarile dintre multitudinea de sisteme de coordonate si la raportarea rezultatelor obtinute in teren prin sistemele de pozitionare prin satelit la datele si hartile vechi existente la nivel national.

„TransLT reprezinta o noua etapa in intregirea solutiei oferite de noi. Realizarea calculului parametrilor de transformare si transformarea coordonatelor intre doua sisteme, prin functiile special dezvoltate si interfata prietenoasa, fac din TransLT o aplicatie foarte utila pentru toti specialistii ce folosesc tehnologia GPS pentru realizarea lucrarilor geodezice. Eforturile depuse in ultima perioada s-au concentrat si asupra dezvoltarii si completarii solutiilor existente, prin lansarea versiunilor 10.0 pentru programele TopoLT si ProfLT”, declara Cristinel BUJOR, Director General 3D Space.

Cei interesati in a testa versiunile TopoLT 10.0, ProfLT 10.0 si TransLT 1.0 timp de 30 de zile pot accesa www.topolt.com.

3D Space este birou de arhitectura, geodezie, topografie si cadastru cu o bogata experienta in domeniul cladirilor de birouri si in domeniul rezidential bucurandu-se de recunoasterea multor companii internationale care au investit in Romania. 3D Space este dezvoltatorul aplicatiilor TopoLT, ProfLT si incepand cu acest an a aplicatiei TransLT.

CADWARE Engineering asigura in Romania servicii de CAD management, consultanta si suport tehnic pentru aplicatiile software si echipamentele hardware distribuite, instruire personal. CADWARE Engineering este Autodesk Value Added Reseller, Autodesk Authorised Training Center, distribuitor pentru TopoLT, ProfLT si TransLT, reseller autorizat pentru produsele Microsoft, Adobe si 3Dconnexion, beneficiind astfel de suportul tehnic si comercial al producatorilor in proiectele pe care le deruleaza in Romania.

CADWARE Engineering
3rd Lucretiu Patrascanu street, Cedru Building
2nd floor, 030502, Bucharest
Tel: 021 340 87 40
Fax: 021 340 03 62
www.cadware-eng.ro
www.topolt.com
marketing@cadware-eng.ro
http://www.cadware-eng.ro

2014-01-29T14:07:41+02:0006 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii|
Go to Top