window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Calatorie de vis pe taram Korean! / Bucuresti / 13 iulie 2010

Vreau Bilet prezinta o surpriza inedita bucurestenilor menita sa aduca bucurestenilor lumina si culoarea estului in pasi de balet printr-o Calatorie de vis pe taram Korean.

Prin urmare, va anuntam ca mari balerini ai Coreei de Sud vin in premiera in Romania pe data de 13 iulie 2010 la Palatul National al Copiilor pentru a ne introduce in tainele culturii si artei asiatice coreene cu un show desavarsit care a cucerit audienta de pretutindeni.

Vreau Bilet va invita pe 13 iulie la
Cei 40 de solisti ai companiei de clasa mondiala Classical Ballet of Seoul, premiati de nenumarate ori in cadrul competitiilor internationale, vor prezenta bucurestenilor frumusetea inestimabila a baletului coreean. Publicul va fi fermecat de o experienta unica prin gradul de dificultate ridicat al figurilor coregrafice ce se vor impleti armonios cu miscarile pline de gratie ale balerinilor pe muzica clasica specifica zonei de est.. Costumatiile originale se vor constitui intr-o adevarata gala a portului coreean, fascinand printr-o combinatie halucinanta de culori si completand acest spectacol plin de rafinament .

Va anuntam ca biletele pentru acest eveniment au fost puse deja in vanzare si sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet – et. 2 – Unirea Shopping Center, si Carrefour Feeria Baneasa Shopping City, Pasajul Universitatii Agentia Trident Touring, la Palatul National al Copiilor si online pe www.vreaubilet.ro. Preturile biletelor variaza intre 50 si 70 de Lei, in functie de categoria de loc.

Simona Dragulescu
PR Specialist
Vreau Bilet
0723.346.303
simona.dragulescu@vreaubilet.ro
http://www.vreaubilet.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top