window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Campania “Respira ADANC si gandeste-te BINE!”, campanie dedicata informarii, educarii si preventiei cancerului pulmonar, a avut un impact deosebit asupra persoanelor din Romania, ceea ce a dus la epuizarea, intr-un timp foarte scurt, in numai 10 zile, a radiografiilor oferite gratuit de catre Euromedic Romania. Numarul radiografiilor gratuite a fost de 600, cate 150 pentru fiecare centru din orasele: Arad, Bucuresti, Constanta si Petrosani.

Pentru a veni in sprijinul persoanelor interesate, organizatorii au decis, ca in cadrul campaniei, sa ofere acestora posibilitatea sa-si faca o radiografie pulmonara la mai putin de jumatate din pretul initial – adica de la un cost de 75 RON, cei interesati vor plati doar 30 RON. Aceasta oferta este valabila pana la sfarsitul lunii noiembrie.

“Suntem foarte bucurosi ca in campania “Respira ADANC si gandeste-te BINE!”, persoanele din Romania au reactionat pozitiv, astfel incat numarul de 600 de radiografii oferite gratuit s-a epuizat cu mult timp inainte de finalizarea campaniei. Desi nu mai sunt disponibile radiografii gratuite, Euromedic Romania va fi in continuare alaturi de persoanele care doresc sa faca aceasta investigatie, oferindu-le acestora o reducere de 60%, pretul final ajungand la 30 RON, reducerea fiind valabila pana la sfarsitul lunii noiembrie.”, a declarat Dr. Anca Petca, Presedinte Euromedic Romania.

„Prin mesajul campaniei noastre “Respira ADANC si gandeste-te BINE!” am reusit sa atragem atentia tuturor persoanelor in ceea ce priveste cancerul pulmonar, sa ii resposabilizam, dar si sa ii informam si sa ii ajutam la prevenirea aceastei afectiuni. Rezultatele campaniei de lupta impotriva cancerului pulmonar, pana in acest moment, arata ca oamenii au inteles foarte bine importanta unui control periodic – care, facut la timp, de cele mai multe ori le poate salva viata. Toate aceste actiuni pe care le facem sunt pentru a elimina din mentalul colectiv “cancerul” ca o sentinta irevocabila la moarte”,a precizat  Dr. Iustina Fusu, medic specialist radioterapie, Vicepresedinte al Ligii Romane de Cancer.

Dr. Dana Stanculeanu, medic primar oncolog InstititulOncologic „Prof. dr. Alexandru Trestioreanu“, Bucuresti: ”Peste tot in lume, cancerul reprezinta o problema majora pentru sanatatea publica. In Romania, aceasta este a doua cauza de deces, dupa bolile cardiovasculare. Spre deosebire de tarile dezvoltate unde diagnosticul de cancer se face in fazele incipiente, in Romania se face in stadii avansate. Frecventa cazurilor de cancer a crescut la toate categoriile de varsta. Din fericire, numeroase forme de cancer pot fi tratate cu succes daca sunt depistate cat mai devreme”.

Go to Top