Campania “Respira ADANC si gandeste-te BINE!”, campanie dedicata informarii, educarii si preventiei cancerului pulmonar, a avut un impact deosebit asupra persoanelor din Romania, ceea ce a dus la epuizarea, intr-un timp foarte scurt, in numai 10 zile, a radiografiilor oferite gratuit de catre Euromedic Romania. Numarul radiografiilor gratuite a fost de 600, cate 150 pentru fiecare centru din orasele: Arad, Bucuresti, Constanta si Petrosani.

Pentru a veni in sprijinul persoanelor interesate, organizatorii au decis, ca in cadrul campaniei, sa ofere acestora posibilitatea sa-si faca o radiografie pulmonara la mai putin de jumatate din pretul initial – adica de la un cost de 75 RON, cei interesati vor plati doar 30 RON. Aceasta oferta este valabila pana la sfarsitul lunii noiembrie.

“Suntem foarte bucurosi ca in campania “Respira ADANC si gandeste-te BINE!”, persoanele din Romania au reactionat pozitiv, astfel incat numarul de 600 de radiografii oferite gratuit s-a epuizat cu mult timp inainte de finalizarea campaniei. Desi nu mai sunt disponibile radiografii gratuite, Euromedic Romania va fi in continuare alaturi de persoanele care doresc sa faca aceasta investigatie, oferindu-le acestora o reducere de 60%, pretul final ajungand la 30 RON, reducerea fiind valabila pana la sfarsitul lunii noiembrie.”, a declarat Dr. Anca Petca, Presedinte Euromedic Romania.