RoRec Campania de colectare DEEE in Sectorul 4 al CapitaleiBucuresti, 22 iulie 2011 – Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec si Primaria Sectorului 4, alaturi de partenerul Bosch Siemens Electrocasnice, continua actiunile de colectare deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE) din cadrul proiectului-pilot demarat in luna iunie. Maine, 23 iulie, actiunea se va derula in zona delimitata de Bulevardul Alexandru Obregia – str. Nitu Vasile – Bdul. Constantin Brancoveanu – strada Turnu Magurele.

Zona in care se va face colectarea in aceasta saptamana va fi deservita de echipaje mobile ce vor prelua comenzile de la domiciliu si vor patrula in perimetrul delimitat de stazile mai sus listate. De asemenea, vor exista si doua puncte fixe, unde cetatenii pot aduce deseurile de mai mici dimensiuni, la Piata Covasna si Piata Straduintei – in parcarea Serviciului Parcari Sector 4.

Pana acum, in primele 5 saptamani de la lansarea proiectului, s-au colectat 5670 kilograme DEEE de la 380 de cetateni. Este de remarcat faptul ca la punctele fixe de colectare au venit sa depuna DEEE si cetateni din alte sectoare ale Capitalei. Efortul lor demonstreaza ca un serviciu de acest