window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

RoRec Campania de colectare DEEE in Sectorul 4 al CapitaleiBucuresti, 22 iulie 2011 – Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec si Primaria Sectorului 4, alaturi de partenerul Bosch Siemens Electrocasnice, continua actiunile de colectare deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE) din cadrul proiectului-pilot demarat in luna iunie. Maine, 23 iulie, actiunea se va derula in zona delimitata de Bulevardul Alexandru Obregia – str. Nitu Vasile – Bdul. Constantin Brancoveanu – strada Turnu Magurele.

Zona in care se va face colectarea in aceasta saptamana va fi deservita de echipaje mobile ce vor prelua comenzile de la domiciliu si vor patrula in perimetrul delimitat de stazile mai sus listate. De asemenea, vor exista si doua puncte fixe, unde cetatenii pot aduce deseurile de mai mici dimensiuni, la Piata Covasna si Piata Straduintei – in parcarea Serviciului Parcari Sector 4.

Pana acum, in primele 5 saptamani de la lansarea proiectului, s-au colectat 5670 kilograme DEEE de la 380 de cetateni. Este de remarcat faptul ca la punctele fixe de colectare au venit sa depuna DEEE si cetateni din alte sectoare ale Capitalei. Efortul lor demonstreaza ca un serviciu de acest tip este foarte necesar si proiectul derulat de Primaria Sectorului 4 in parteneriat cu Asociatia Rorec este foarte apreciat si de bucurestenii din afara sectorului 4.

Campania va continua pana pe data de 3 septembrie, in fiecare sambata, dupa un program bine stabilit ce este anuntat atat pe http://www.rorec.ro/ro/proiecte/campanie-de-colectare-deseuri-electrice-in-sectorul-4, prin materiale informative distribuite in zonele deservite sapatamanal de echipele de colectare si prin intermediul presei.

Pentru toti deponentii ce participa la aceasta campanie, partenerul Bosch, a pregatit 30 de seturi de premii ce constau intr-o masina de spalat si un fier de calcat.

Primele 10 pachete de premii au fost déjà inmanate castigatorilor in cadrul unei intalniri festive ce a avut loc sambata trecuta la punctul de colectare din Piata Straduintei. Toti cei 10 castigatori (Negulescu Mara, Dumitrascu Elena, Angheluta George Bogdan, Buznicea Georgeta, Dimitriu Eugenia-Pusa, Grigore Tatiana, Marin Ioana, Goia Ionel, Draganoiu Catalina si Doaga Vasilica), cetateni ce au dovedit ca aprecieaza utilitatea unui astfel de serviciu si au grija de mediu, au primit seturile cadou oferite de Bosch si au fost condusi acasa de catre echipajele mobile RoRec.

Urmatoarea tragere la sorti a inca 10 seturi de premii Bosch va avea loc in data de 11 august.

Detalii despre actiune sau pentru preluarea gratuita de la domiciliu a deseurilor grele sau voluminoase se pot face apeland unul dintre numerele de telefon ale call-centerului ce va fi disponibil pe intreaga durata a proiectului. Apelurile deponentilor sunt preluate de luni pana vineri, intre orele 10-16, pe telefonul fix 021.232.7182 si de luni pana sambata, intre orele 10-16, la numarul de mobil 0744.339936.

“Ne bucuram sa fim parteneri alaturi de RoRec si Primaria Sectorului 4 in campania de colectare a deseurilor electrice si totodata in educarea consumatorului roman pentru acordarea atentiei cuvenite mediului inconjurator si a economisirii de resurse. Aceasta actiune este in spiritul valorilor pe care marca Bosch le respecta de mai bine de un veac, prin producerea aparatelor electrocasnice ce indeplinesc cele mai inalte standarde in materie de sustenabilitate si de economisire a resurselor”, a declarat Irenne Wagner, Marketing Manager Bosch Siemens Electrocasnice.

Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec este o organizatie colectiva non-profit avand ca membri fondatori zece dintre cei mai cunoscuti fabricanti europeni de electrocasnice cu activitate in Romania. Misiunea RoRec este de a contribui activ la realizarea obiectivelor europene pentru conservarea, protectia si imbunatatirea calitatii mediului inconjurator si a sanatatii umane, pentru utilizarea rationala a resurselor naturale, prin servicii complete de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice si implicit prin reintroducerea de materii prime in sectorul economic.

Contact

Asociatia RoRec

Andreea Idriceanu Calev

Communication manager

E-mail: andreea.idriceanu@rorec.ro

Mobil: 0728 222 232

Go to Top