window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Campania Munceste Sanatos – Productivitatea angajatilor afectata de durerile de spate!

Cele mai frecvente probleme de sanatate la locul de munca in Europa sunt afectiunile musculo-scheletice (AMS). Milioane de angajati sunt afectati de aceste probleme, astfel 25 % dintre persoanele care lucreaza in tarile din Uniunea Europeana sufera de dureri de spate si 23% au dureri musculare.

Cauzele acestor afectiuni sunt pozitiile incorecte pe scaun, statul la birou timp indelungat, munca intr-un ritm foarte alert si deadline-urile din ce in ce mai presante, precum si utilizarea tot mai frecventa a masinilor si a calculatoarelor.

Max-Relax va propune cea mai sanatoasa metoda de a face fata acestor afectiuni: Masajul la Birou!

Va stam la dispozitie pentru a face o evaluare completa a sanatatii angajatilor dumneavoastra si crearea unui program de wellness care sa dezvolte un mediu de munca sanatos: pentru angajati si companie.

Clientii au acces la trei tipuri de programe:
1.Programul pentru companii (in care compania ofera angajatiilor drept beneficiu sedintele de masaj).
2.Programul pentru companii si angajati (compania suporta 50% din costul sedintelor de masaj, restul de 50% fiind platite de angajat)
3.Programul pentru angajatii companiilor (angajatul isi plateste singur un abonament lunar, obtinut la un pret corporate)

Incepeti chiar de acum sa promovati impreuna cu noi un stil de viata sanatos in cadrul companiei dumneavoastra!

Despre Max Relax
Max Relax este una dintre cele mai profesioniste companii din Romania in industria relaxarii. Din dorinta de a fi cei mai buni ne axam serviciile exclusiv pe specializarea On-site Chair Massage si oferim astfel cele mai inalte standarde.
Infiintata din anul 2005, Max Relax numara peste 15 terapeuti si este intr-o continua dezvoltare datorita cerintelor tot mai mari ale companiilor romanesti.

Despre On-Site Chair Massage
On-Site Chair Massage este o sedinta de masaj profesionist, executata de catre un kinetoterapeut, chiar la biroul sau la evenimentul dumneavoastra.
Sedinta dureaza 5 si 20 de minute (cat o pauza de cafea), se realizeaza peste haine si elimina tensiunea din zonele cheie: cap, ceafa, spate, umeri, brate si maini.

Tel: 0724 40 28 37
0765 51 55 96
office@maxrelax.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top