window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Campania Supliment de Sanatate cu Vitacare si Ioana continua. / Constanta / 08 iunie 2011

Caravana va poposi in luna iunie la Constanta, iar temele care vor fi dezbatute vor fi stresul si silueta!

In general, persoanele foarte ocupate si care sunt supuse unui mare stres cotidian permanent, au mari dificultati sa urmeze un program de viata si, in special, unul alimentar.

In aceasta perioada, cu sau fara voia noastra, febra pregatirilor de vacanta ne cuprinde si intram intr-o vrie in care e greu sa ne controlam, mai ales programul alimentar. Bucuria pregatirilor este amestecata si cu mult stres, panica, anxietate pentru ca nu reusim sa ne incadram in timp, buget etc.

Tot vara e perioada examenelor de tot felul, admiteri la facultate, licente, dizertatii, teze. Exista o stransa legatura intre randamentul cerebral si calitatea alimentelor ingerate, in special in perioadele in care organismul este supus unui stres pshihic suplimentar.

De asemenea, doamnele si domnisoarele se pregatesc de sezonul estival si sunt atente la silueta si nu numai. Si acesta este un stres, nu-i asa?

Raspunsuri la toate aceste probleme, cum sa le combatem, cum sa le amelioram sau cum sa ne ferim de ele, le veti putea obtine din partea specialistilor VITACARE si a doamnei Lector Universitar Dr. Lygia Alexandrescu, intr-o discutie libera, moderata de redactia revistei Ioana.

Va asteptam miercuri, 8 iunie 2011, de la ora 18:00 la

Hotelul IBIS,

Str. Mircea cel Batran nr 39-41, Constanta

Va  rugam sa confirmati prezenta dvs. la numarul de telefon: 0372.10.60.20sau la adresa de e-mail adina.gheorghe@burda.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top