window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS

Staropramen si Grup Sapte au derulat in luna februarie o campanie de informare si degustare, ce a avut ca obiectiv principal familiarizarea consumatorilor cu gustul specific al berei pragheze numarul 1 in lume.

.
Astfel, in fiecare week-end din luna februarie, clientii principalelor retele de hypermarket din intreaga tara au avut ocazia sa afle mai multe informatii despre Staropramen si au primit gratuit, pentru degustare, o doza de bere de 500 ml. Bine balansata, cu o nota clar florala data de hamei, echilibrata insa de gustul pregnant de malt, Staropramen ofera placerea reala a unei beri cehesti veritabile.

.
In cadrul campaniei derulata cu ajutorul Grup Sapte, peste 65.000 de consumatori au surprins spiritul orasului Praga si s-au bucurat de gustul deosebit Staropramen.

.
***

Istoria Staropramen, berea cehească numarul 1 în lume, începe în 1869, o dată cu începerea construirii unei fabrici de bere, pe malul stâng al râului Vltava, conform proiectului realizat de Gustav Noback. La 1 mai 1871 a fost produs primul lot de bere. În 1880, împaratul Franz Josef I a vizitat fabrica, a gustat berea și a descris-o ca fiind excelentă. Numele de Staropramen înseamnă în cehă „Vechiul Izvor” și face referire la gustul curat, echilibrat, bogat al berii produse în Praga. Astăzi, Staropramen este cea mai cunoscută și vândută bere pragheză din lume, succesul ei depășind de mult granițele Cehiei și chiar ale Europei, fiind exportată în zeci de țări pe tot globul. Staropramen face parte din portofoliul Bergenbier S.A., parte integrantă a grupului Molson Coors Central Europe, unul dintre cei mai mari producători de bere din Europa Centrală și de Est. Pentru mai multe informatii despre Molson Coors, accesaţi www.molsoncoors.com.

.
***
GRUP SAPTE este o agentie de comunicare integrata de BTL cu experienta de 14 ani pe piata romaneasca, ce ofera servicii integrate de trade marketing, shopper marketing, promotional marketing si marketing events. Printre brandurile cu care GRUP SAPTE lucreaza se numara NIVEA, Agricola, Staropramen, Bunge, Zewa, Kraft Foods, Dolce Gusto, Nestle CPW, 3M, Milupa, Unilever, Alexandrion Group Romania.
In 2012, GRUP SAPTE a fost nominalizata la premiul Effie, in categoria Shopper Marketing pentru campania NIVEA Sun/Summer Memories.

2013-03-01T15:26:41+02:0001 martie 2013|Categories: COMUNICATE DE PRESA, media / publicitate, social|Tags: , , , |
Go to Top