window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Campionatul National de Paramotor 2011

Campionatul National de Paramotor 2011 / 06-09 octombrie 2011

@ Aerodromul „Iosif Silimon” din Sanpetru, Brasov

Federatia Aeronautica Romana si Aeroclubul Romaniei, impreuna cu Asociatia Sportiva “PHOENIX CLUB ’89” si Paramotor Club – C.S. Universitatea Timisoara organizeaza in perioada 6 – 9 octombrie 2011 a treia editie a Campionatului National de Paramotor. Competia se desfasoara la Aerodromul „Iosif Silimon” din Sanpetru, Brasovsub egida Federatiei Aeronautice Romane si cu suportul Aeroclubului Romaniei.

Participantii la Campionatul National de Paramotor al anului 2011 vor sustine doua probe de concurs: proba de precizia aterizarii si proba de jaloane, acestea regasindu-se intr-o forma asemanatoare si in calendarul competitional al Campionatului Mondial de Paramotor.

In premiera, dupa incheierea Campionatului National de Paramotor 2011, se desfasoara in aceeasi locatie si prima editie a Romanian Paramotor Open 2011. Romanian Paramotor Open 2011 este primul concurs care reuneste toate categoriile de paramotor din tara. La acest campionat, concurentii vor avea singura o singura proba de concurs si anume proba de regularitate.

Aeroclubul Romaniei a pus la dispozitia participantilor la cele doua competitii facilitatile de desfasurare a concursurilor in conditii optime: cazare, aerodrom inierbat, hangar si alte anexe.

Inscrierea concurentilor la cele doua competitii se face pana in data de 6 octombrie, orele 20.00, telefonic sau prin email la: Adrian Buzan/adi.buzan @ yahoo.com/ 0722.885.946 sau Ionut Rites/rittesch @ yahoo.com/0726.241.101. Prezentarea concurentilor se va efectua incepand de joi, 6 octombrie, iar probele de concurs vor avea loc pe 7 si 8 octombrie intre orele 10.00 şi 18.00. Programul complet al competitiilor, regulamentele, participantii si clasamentul pot fi consultate pe Internet, la adresa http://www.aripiromanesti.ro.

Sponsorii principali ai competitiei sunt Asociatia “Aripi Romanesti” si YACCO – Uleiul recordurilor mondiale.

Aeroclubul Romaniei este o institutie publica finantata de la bugetul de stat, care se ocupa de pregatirea şi perfectionarea teoretica şi practica de zbor, precum şi de paraşutare, cu aeronave civile uşoare, de şcoala şi de sport, pentru personalul aeronautic propriu şi pentru sportivii sai legitimati.

Pentru informatii suplimentare despre cele doua competitii va rugam sa contactati:
Magdalena Rasnoveanu – Coordonator Comunicare si Relatii Publice Asociatia „Aripi Romanesti”
Telefon: +4 0734.101.887
E-mail: pr @ aripiromanesti.ro
Web: http://www.aripiromanesti.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top