window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

 Digi Film vechi si nou - RCS-RDS - Canalul de filme Digi Film are o nouă identitate vizualăDigi Film – mai dinamic, mai modern

Din 1 septembrie 2012, imaginea Digi Film, canalul de filme Pay-TV al RCS & RDS, se schimbă, devenind mai dinamică şi mai modernă. Noua imagine a postului, bazată pe o grafică în culori vii, puternice (roşu viu, aprins, negru şi alb) şi pe elemente dinamice, defineşte Digi Film în acord cu evoluţia sa în ultimul an şi cu standardul la care acesta a ajuns. Digi Film este un program TV îndrăzneţ, cu personalitate, care nu face compromisuri în privinţa calităţii.

Lansat acum mai mult de 1 an sub sloganul “Spectacolul merge mai departe”, Digi Film a adus telespectatorilor din România, cei mai mari actori în cele mai bune filme, într-o gamă de producţii care a acoperit toate genurile de film şi toate preferinţele telespectatorilor. Canalul a ajuns astfel în topul preferinţelor telespectatorilor Digi ai programelor de gen, înregistrând, în rândul acestora, cea mai mare rată medie de vizionare pe zi.

“Această evoluţie spectaculoasă merita marcată cu o imagine pe măsură. Am încercat să aducem la Digi Film o grafică cât se poate de modernă, care să plaseze postul din acest punct de vedere, peste nivelul televiziunilor de profil din România. Pentru RCS & RDS a fost  întotdeauna important, şi este şi acum, să ofere calitate pe canale sale de televiziune, din toate punctele de vedere: atât din perspectiva conţinutului, cât şi a imaginii şi a graficii implicate. Digi Sport şi-a schimbat recent imaginea, Digi24 este singura televiziune de ştiri în format full HD din România. Digi Film are conţinutul pe care şi l-au dorit telespectatorii Digi TV şi vrem ca prin noua grafică de post, să le amintim ce înseamnă atmosfera Digi Film, ce poveste creează şi poate oferi Digi Film. Digi Film este un focus pe valorile cinematografice, actori – imagine, poveste – sentiment. Totul, sub o lupă profesionistă!”, spune Bogdan Chiriţoiu, Manager de Proiect al postului.

Tot începând cu această toamnă, canalul de filme îşi îmbogăţeşte grila cu peste 200 de noi titluri, de la cele mai importante studiori din lume: Sony, NBC, Warner, etc.

În continuare, Digi Film va rămâne şi cel mai accesibil canal de filme Pay-TV din România, cei interesaţi putându-l găsi în grilele de programe digitale, analogice şi prin satelit ale RCS & RDS.

***

RCS & RDS este unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii în Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia, Serbia, Spania şi Italia. Compania şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă.

 www.rcs-rds.ro

Cristina Nicoară
Specialist PR RCS & RDS
E-mail: pr@rcs-rds.ro
Web: www.rcs-rds.ro
Tel: +4031 400 44 40
Fax: +4031 400 44 41

Go to Top