Canon se bucură de trei distincţii în cadrul Premiilor TIPA 2017

Canon Europe, liderul mondial în domeniul soluţiilor de imagistică, anunţă câştigarea a trei premii ale Asociaţiei Publicaţiilor de Tehnologie a Imaginii (TIPA), una dintre cele mai importante asociaţii de presă şi din domeniul fotografiei. Premiile marchează cel de-al 23-lea an consecutiv în care Canon este recompensat de TIPA pentru inovaţiile sale în domeniul tehnic.
Un aparat foto, o cameră video şi un obiectiv Canon au fost desemnate cele mai bune din industrie, fiind apreciate în special pentru faptul că vin în întâmpinarea nevoilor diverse de realizare a fotografiilor şi a clipurilor video atât ale profesioniştilor, cât şi ale amatorilor avansaţi.
Au fost acordate următoarele premii:
· Cel mai bun DSLR full-frame: Canon EOS 5D Mark IV
· Cel mai bun obiectiv DSLR standard cu zoom: Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM
· Cea mai bună cameră video: Canon XC15
”Compania Canon este încântată de faptul că TIPA ne-a recunoscut poziţia de lider din industria imaginii. Acest lucru confirmă dorinţa noastră şi angajamentul pe care ni l-am asumat de a lansa produse de top care susţin şi permit redarea vizuală a unor poveşti prin posibilităţile extinse de fotografiere”, a menționat Richard Shepherd, Pro Marketing Manager, Consumer Imaging, Canon Europe. ”Conform aprecierii TIPA, suntem bucuroşi să dezvoltăm în permanenţă produse de cea mai înaltă calitate care să depăşească nevoile fotografilor şi videografilor profesionişti”.
Comisia de acordare a premiilor TIPA este formată din editori de la 30 de reviste de renume mondial, din domeniul fotografiei. Membrii provin din 15 ţări, de pe cinci continente. Comisia se întâlneşte anual pentru a discuta despre cele mai noi produse din domeniul fotografiei şi ia în considerare mai multe criterii precum caracterul inovator, utilizarea tehnologiilor de ultimă oră, aspectul şi calitatea generală a produsului, precum şi pentru a selecta şi recunoaşte cele mai bune produse.
În onoarea produselor Canon distinse cu premii, juriul TIPA a declarat următoarele:
Cel mai bun DSLR expert full-frame: Canon EOS 5D Mark IV
Selectat pentru premiul ”Cel mai bun DSLR expert full-frame” din acest an, EOS 5D Mark IV, oferit de Canon, este echipat cu un sezor CMOS full-frame de 30.4MP şi un procesor DIGIC 6+, capabil să surprindă imagini cu o viteză de 7 cadre pe secundă şi clipuri video 4K 30p. Tehnologia Dual Pixel CMOS AF oferă o focalizare foarte rapidă şi clară cu urmărirea subiectului în timpul filmării clipului video şi fotografierii în modul Live View. Acest aparat foto oferă o gamă ISO largă (50 – 102.400); 61 de puncte AF cu acoperire verticală extinsă cu 41 de puncte încrucişate şi un senzor de măsurare RGB+IR cu 150.000 de pixeli. Capacităţile video includ filmarea clipurilor video 4K în format Motion JPEG la o rată 30p/24p; înregistrare Full HD de până la 60P; înregistrare HD de până la 120p; şi realizarea de fotografii din filmele 4K la o rezoluţie de 8,8MP. Este echipat cu funcţie WiFi/NFC şi GPS.
Cel mai bun obiectiv DSLR standard cu zoom: Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM
Desemnat ”Cel mai bun obiectiv DSLR standard cu zoom”, această versiune actualizată a unui zoom multifuncţional, cu diafragmă constantă are o nouă structură optică, formată din 17 elemente dispuse în 12 grupuri, inclusiv 4 lentile asferice din sticlă (GMo) care oferă o rezoluţie excelentă şi cresc luminozitatea periferică pentru o performanţă îmbunătăţită de la o margine la alta. Extrem de rezistent la praf şi apă, obiectivul este echipat cu un stabilizator de imagine echivalent 4-stop şi o diafragmă circulară cu 10 lamele pentru efecte bokeh extraordinare. AF este extrem de rapid datorită focalizării în interior, motorului ultrasonic circular (USM), CPU de înaltă viteză şi algoritmilor AF optimizaţi. Pelicula antireflex (Air Sphere Coating) contribuie la reducerea semnificativă a efectelor de fantomă şi a reflexiilor.
Cea mai bună cameră video: Canon XC15
Datorită carcasei sale compacte, portabile, XC15 este dedicat videografilor profesionişti şi jurnaliştilor care îşi doresc o cameră video 4K/UHD discretă, dar profesionistă, cu intrări audio XLR, ideală pentru realizarea ştirilor şi filmărilor pe teren. În calitate de cameră video ”B” sau ”C”, aceasta oferă diferite setări ale aspectului pentru a se asigura că imaginea poate fi editată cu uşurinţă atât cu ajutorul Canon Cinema EOS, cât şi al camerelor video Canon XF şi XA. Camera dispune de un senzor de imagine avansat CMOS 12MP de tip 1.0; control de la panoul cu ecran tactil; zoom grandangular 10x (echivalent 27,3 – 273mm pentru clipuri video), cu stabilizator optic de imagine cu 3 module IS plus inele separate pentru focalizare manuală şi control al zoom-ului şi caracteristici AF avansate cu tehnologie de detectare a feţei.
Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa