• aaa.advertising4u.ro

Cargus, una dintre cele mai mari companii de pe piața de curierat intern din România, anunță lansarea a două noi servicii în rețeaua sa națională Ship & Go.
Ship & Go Collect și Ship & Go AM sunt menite să ofere clienților Cargus soluții noi și flexibile de expediere și colectare ale coletelor.

Ship & Go Collect, un produs disponibil în premieră în România, oferă servicii de curierat intern de plicuri și colete cu preluare de la adresa expeditorului și livrare în sediile Cargus Ship & Go. Collect este disponibil în toate cele 37 de sedii Cargus Ship & Go din România și oferă multiple avantaje:
• SMS către destinatar în momentul în care coletul este disponibil în sediu;
• Colectare sâmbătă din 370 de localități de pe teritoriul României și livrare luni;
• Deschiderea coletului la livrare;
• Plata cu cardul, prin POS, începând cu luna iunie;
• Reduceri de tarif față de cel standard;

Ship & Go AM presupune livrarea și preluarea coletelor din sediile Cargus Ship & Go cu livrare începând cu a doua zi dimineață, în funcție de ora la care coletul este depus și preferința clienților. Principalele avantaje ale produsului țin de rapiditatea livrărilor:
• Deschiderea coletului la livrare;
• Notificare prin SMS a destinatarului în momentul în care coletul este disponibil în sediu;
• Plata cu cardul, prin POS, începând cu luna iunie;
• Colectare și livrare în zilele de sâmbătă în sediile Ship & Go din București, Otopeni, Iași, Brașov, Bacău, Craiova, Timișoara, Cluj și Constanța;

Nadia Homoc, Commercial Manager Cargus, susține că noile servicii oferă soluții alternative și eficiente cliențior Cargus, în special magazinelor online:
“Ship & Go Collect și AM au fost posibile mulțumită investițiilor masive făcute de Cargus în infrastructură și vin ca o soluție proactivă pentru cerințele clienților din România. Ambele produse integrează avantaje care ar putea să devină rapid standarde pentru industria de curierat, precum desfacerea coletului la livrare și plata prin card . Ne așteptăm ca noile produse să consolideze rolul centrelor Cargus Ship & Go în business-ul companiei și să influențeze în mod pozitiv întregul sector de curierat din România.“

Rețeaua Ship & Go Cargus este compusă din 37 de puncte de lucru disponibile la nivel național.

Mai multe detalii despre Ship & Go Collect și AM sunt disponibile pe site-ul Cargus.

Cargus International
Cargus International SA este una dintre cele mai mari companii de pe piața de curierat intern din România. Fondată în 1991, Cargus a fost prima companie de curierat din România, iar în prezent deține și utilizează singura rețea națională de centre și depozite și o flotă de peste 900 de vehicule de curierat. Cargus are peste 1.500 de angajați și a avut vânzări de peste 25,7 de milioane de euro în 2013. Pentru mai multe informații despre serviciile Cargus, vizitați www.cargus.ro și pagina de Facebook Cargus.

Go to Top