window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Targul de cariere in domeniul medical „Cariere in alb” isi deschide din nou portile pe 28 mai in Cluj Napoca

Sub motto-ul „Your Profession, our Obsession”, cea de-a doua editie a targului de cariere in domeniul medical, „Cariere in alb”, unicul eveniment autohton de acest gen, isi va prezenta vasta oferta incepand cu data de 28 mai in Cluj Napoca. Vor urma expozitii in Bucuresti, Iasi si Timisoara.

In premiera pentru Romania, la targ vor fi prezenti reprezentanti ai Medecins Sans Frontieres.

Romanian Medical Network (RMN), Compania Medicov si partenerii acestora va invita la cea de-a doua editie a evenimentului dedicat profesionistilor din domeniul medical. „Ne adresam tuturor profesionistilor din acest domeniu si prin intermediul acestui eveniment dorim sa prezentam oportunitati si alternative reale de lucru, atat in tara cat si in afara acesteia. Paleta de oferte este extrem de variata si completa si suntem convinsi ca vom satisface o multime de cereri”, declara organizatorii.

Contextul social si economic deosebit transforma acest eveniment intr-o adevarata oaza de speranta pentru medicii si asistentii care au dificultati in a-si gasi un loc de munca sau pur si simplu doresc un job mai bine platit. „Cariere in alb ” doreste sa vina in intampinarea acestor dorinte, motiv pentru care organizatorii au pregatit peste 3000 de oferte din cele mai variate. Acestea se adreseaza: medicilor de orice grad si specializare, farmacistilor si asistentilor de farmacie, medicilor stomatologi, balneo-fizio-kinetoterapeutilor, asistentilor medicali, personalului medical auxiliar, personalului administrativ, studentilor la medicina, farmaci, medicina dentara, reprezentantilor medicali si nu in ultimul rand oricarei persoane interesate sa dezvolte o cariera in domaniul medical.

In cadrul targului vor fi prezenti peste 20 de expozanti. Participantii pot intra in contact direct cu angajatorii si pot fi intervievati de catre acestia. Cei interesati de un loc de munca in Romania vor gasi oferte atat pentru mediul public, cat si pentru cel privat.

Pe de alta parte , cei interesati de locurile de munca din afara tarii , pot sa aleaga din ofertele tarilor precum : Anglia , Germania , Franta , Italia , Belgia , Austria , Irlanda , Norvegia , Elvetia , Olanda , Canada , Emiratele Arabe Unite , etc. Se cauta personal medical atat in marile orase, cat si in mediul rural. Salariile incep de la 1000 de euro pe luna pentru medicii rezidentii si pot ajunge pana la 10.000 euro pe luna pentru medicii specialisti.Angajatorii ofera servicii speciale : locuinte de serviciu , suport in gasirea de locuri de munca pentru ceilalti membri ai familiei , cursuri de limba straina gratuite , sprijin pentru includerea copiilor in sistemul de invatamant public din tara respectiva. Pentru cei ce nu doresc sa se stabileasca intr-o alta tara exista si varianta locurilor de munca temporare sau de tip locum. Acest sistem presupune ca persoana respectiva poate lucra 2 saptamani in tara , 2 saptamani in afara , si poate castiga pana la 3000 de lire pe luna.

La targ vor fi prezentate si oportunitati pentru dezvoltarea personala si profesionala , precum traininguri , stagii de pregatire , internshipuri , schimburi studentesti , workshopuri sau conferinte. O premiera absoluta pentru Romania o reprezinta prezenta celor de la Medecins Sans Frontieres , care participa pentru prima data la un eveniment de acest gen organizat in tara noastra . Vor fi prezenti in toate cele 4 centre , si organizatorii au anuntat ca au pregatit o multime de oferte unice , pentru cei interesati de munca in sectorul umanitar. Medecins Sans Frontieres sau Doctori fara Frontiere , este o organizatie umanitara internationala de renume , ce activeaza in peste 60 de tari si ofera asistenta persoanelor amenintate de violenta , neglijenta sau catastrofe.

Targul va avea loc in 4 mari centre universitare :

Cluj-Napoca : 28-29 mai 2010 , 10:00 – 17:00
Locație: Casa de Cultur a Studentilor Cluj-Napoca, Str. Piata Lucian Blaga, Nr. 1-3

Timioara : 30 – 31 mai 2010 , 10:00 – 17:00
Locație: Universitatea de Medicin i Farmacie Timioara – Clubul SSMT
Hyperion , P-ta Eftimie Murgu, nr. 2
Bucureti : 4 – 5 iunie 2010 , 10:00 – 18:00
Locație: Sala Palatului , Str. Cmpineanu Ion nr. 28

Iai : 6 – 7 iunie 2010 , 10:00 – 17:00
Locație: Casa de Cultura a Studentilor Iai , Str. Vasile Conta, nr 30

Sunt asteptati peste 5000 de vizitatori in toate cele 4 centre . Participarea este gratuita , si organizatorii au pregatit o multime de surprize si tombole pentru participanti. Pentru a evita aglomerarea de la intrare , cei interesati sunt invitati sa se inregistreze online in avans la adresa www.cariereinalb.com

Mai multe detalii pe: www.cariereinalb.com

Ctlina Poian,
Media Officer
tel: +40743840015
media@cariereinalb.com
http://www.cariereinalb.com

2014-01-29T14:39:24+02:0026 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, sanatate, targuri / expozitii|
Go to Top