Cariere in Romania – comunicare si dezvoltare profesionala la Go4Media

Bucuresti, 24 iunie. Ziua de 21 iunie a stat sub semnul dezvoltarii profesionale pentru norocosii finalisti care au avut sansa de a participa la Go4Media. In cadrul proiectului LSRS, 30 de finalisti au avut ocazia sa cunoasca mai bine oportunitatile existente in Romania in domeniul comunicarii.

Evenimentul a inceput printr-un mesaj din partea Ligii Studentilor Romani din Strainatate. Irina Scarlat, Vice-Presedinte Comunicare & Informare, a vorbit participantilor despre importanta pe care o are intoarcerea acasa si multitudinea oportunitatilor de cariera existente in Romania.

Au urmat prezentarile companiilor prezente in program, companii care au raspuns invitatiei adresate de Liga Studentilor Romani din Strainatate si au demonstrat participantilor numeroase moduri in care se pot dezvolta profesional in Romania. Au luat cuvantul rand pe rand Dana Dobrica (Intact Media Group), Diana Zaim (Omniasig Vienna Insurance Group), Andreea Ionita (Griffon & Swans) si Raluca Burtescu (Ambition!).

In continuarea evenimentului, Barna Nemethi (fondator Griffon & Swans) a sustinut pentru participantii la eveniment un training despre media, comunicare si publicitate. Astfel, tinerii au inteles ce inseamna cu adevarat sa lucrezi in domeniu si mo