Vineri 13 Mai, CAROL PARC HOTEL va primi titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Palatul Elisabeta, in prezenta Majestatii Sale Regele Mihai I si a Altetelor Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei.

Inalta distinctie este oferita lui CAROL PARC HOTEL in semn de recunoastere a calitatii deosebite a serviciilor hotelului si restaurantului si in semn de apreciere a consecventei, seriozitatii, inaltului profesionalism si protocol prin care CAROL PARC HOTEL s-a distins!

Carol Parc Hotel este singurul hotel de 5 stele din Romania inclus de catre autoritatea in materie de turism CONDE NAST TRAVELER in celebrul sau 130 BEST HOTELS OF THE WORLD si a fost desemnat in anul deschiderii sale drept Hotelul Anului. De asemenea hotelul si proprietarii acestuia, domnul Catalin Adrian Petre si doamna Sylvia Schlie Petre au fost distinsi de catre Uniunea Arhitectilor din Romania cu premiul Cel mai bun proiect de Restaurare si Design ce a recompensat efortul de restaurare integrala si imbunatatire a Fostului Palat Suter construit in 1906. Restaurantul sau POEM cu bucatarie Cuisine Internationale a fost de asemenea premiat ca Restaurantul Anului.

Pana la acordarea acestei inalte distinctii Carol Parc Hotel a fost timp de un an Locatie Recomandata de Casa Regala a Romaniei, gazduind oaspeti ai Familiei Regale ce nu au fost cazati la Palatul Elisabeta. De asemenea hotelul a fost deseori gazda a Altetelor lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu care au apreciat valoarea extraordinara a locului, calitatea serviciilor si dedicarea oamenilor care ii dau viata. Carol Parc Hotel are in portofoliul sau evenimentul BEST FLOWER care are onoarea sa primeasca Inaltul Patronaj al Majestatii sale Regina Ana a Romaniei. BEST FLOWER- Expozitia Anuala a Designerilor floristi continua traditia interbelica a expozitiilor hor