window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Deschidere_magazin_CarpisaCarpisa, un brand italian cu o istorie de peste un deceniu, este cea mai vanduta geanta italiana din Europa!  In prezent, Carpisa are peste 600 magazine in Italia, Franta, Spania, Elvetia, Marea Britanie, Serbia, Germania, Grecia, Polonia, Spania, Emiratele Arabe si Kuweit si in alte peste 20 de tari.  Sambata, 22 Iunie 2013, s-a deschis cel de al treilea magazin Carpisa din Romania, in Baneasa Shopping City din Bucuresti.

In noul magazin Carpisa vei descoperi o lume care te va fascina, un adevarat paradis al accesoriilor: genti, posete, valize, articole de voiaj, curele, portmonee, umbrele si alte accesorii cu un design original si trendy. Aici vei gasi accesorii mereu la moda, cu un raport calitate pret absolut unic.

In perioada 22-30 iunie 2013, magazinul Carpisa din Baneasa Shopping City va asteapta cu multe cadouri si surprize! Pentru toate cumparaturile ce depasesc suma de 100 lei vei primi un CADOU SURPRIZA! In plus, ai sansa de a castiga  un city break in Roma pentru 2 persoane, oferit ca premiu la tombola speciala!

Carpisa mai detine 2 magazine in Romania, unul in Bucuresti in Afi Palace Cotroceni si unul in City Park Mall din Constanta. Produsele se pot gasi si online pe www.shoes.ro!

Go to Top