Carpisa, liderul european in materie de genti, deschide un nou magazin in Romania, in Iulius Mall Timisoara

Din 1 mai 2014, un nou magazin Carpisa si-a deschis portile in Romania, dupa cele patru deja existente – doua in Bucuresti (in Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City), unul in Constanta (City Park Mall) si unul in Cluj Napoca (Iulius Mall).

Noua locatie Carpisa este la indemana oricarui iubitor de shopping si fashion: in Iulius Mall Timisoara. Timisorenii au fost invitati sa descopere universul unic Carpisa, un taram plin de culoare, lumina si lucruri frumoase create in cel pur stil italian, la preturi cat se poate de accesibile. In plus, cu ocazia deschiderii noului magazin, clientii Carpisa au beneficiat de o reducere de 20%, iar la achizitii de peste 199,90 lei au primit cadou o geanta de shopping.

In magazinul Carpisa, gentile sunt, desigur, in prim plan – genti de mana si de shopping, bandoliere si rucsacuri, genti barbatesti si de voiaj, geamantane si trolere etc. – dar din universul Carpisa nu lipsesc nici accesoriile: portmonee, port-carduri, port-chei, borsete de machiaj, curele, esarfe, umbrele, brelocuri etc. De asemenea, magazinul Carpisa din Iulius Mall Timisoara pune la dispozitia iubitoarelor de bijuterii cele mai noi bijuterii Carpisa, coliere, bratari, cercei, inele si pandantive in forma de broasca testoasa, fundite si inimioare.

Toate produsele Carpisa sunt create in ton cu tendintele momentului, au un design atractiv, italian, si combina perfect calitatea cu preturile. Oricine este interesat de moda si stil va gasi aici cele mai bune genti si accesorii pentru orice ocazie.

Culorile luminoase din magazin, produsele atent organizate si gama larga de sugestii transforma magazinul Carpisa intr-un „templu” al calatoriilor, un loc relaxant si primitor in care simti automat dorinta de a incepe o noua aventura turistica, de a cunoaste locuri fascinante si a trai noi experiente.

Nu trebuie decat sa pasesti in universul Carpisa si vei descoperi un adevarat caleidoscop de genti, bagaje si accesorii multi-functionale!

Despre Carpisa
Brandul italian de genti si accesorii Carpisa a fost infiintat in 2001 si s-a dovedit a fi un adevarat fenomen comercial, capabil sa ofere publicului larg produse mereu la moda, cu un raport calitate-pret unic. In prezent, Carpisa este lider european pe piata de posete, genti si accesorii, avand peste 600 de magazine in intreaga lume.

In Romania, Carpisa a deschis primul magazin in toamna anului 2012, in Afi Palace Cotroceni Bucuresti. Au urmat, in 2013, alte trei magazine Carpisa, localizate in: Baneasa Shopping City Bucuresti, City Park Mall Constanta si Iulius Mall Cluj Napoca. In 2014, brandul italian a deschis un magazin Carpisa in Iulius Mall Timisoara si pregateste lansarea unui nou magazin, in Iasi.

Go to Top