window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Cartierul Titan – ce s-a construit din ce era in plan

Pentru dezvoltatorii imobiliari Bucurestiul a fost unul dintre punctele cele mai importante in derularea afacerilor. Dovada sta cartierul Titan, devenit una dintre cele mai active zone rezidentiale ale capitalei.

Si nu este de mirare, tinand cont de faptul ca in ultimii 5 ani a fost anuntata constructia a nu mai putin de 10 proiecte imobiliare noi, ce cuprindeau peste 5.000 de locuinte.
Printre investitorii care anuntau cu surle si trambite investitii de zeci de milioane de euro se numara Grupul Hercesa, RI Investment, Gigant Construct, Immoeast, Lheman Borthers si Adama.

Multe proiecte incepute, putine finalizate

Dintre acestia, doar cativa au reusit sa duca proiectele la bun sfarsit, finalizarea celorlalte continuand intr-un ritm mult mai lent sau fiind amanata pentru timp nelimitat.
Proiecte precum Pallady Towers sau Vivenda Residencias, desi au locuinte vandute sau rezervate, inca nu sunt terminate complet; Vivenda Residecias, anuntand termen de predare finalul anului 2010.

In topul proiectelor din Titan finalizate se numara Rasarit de Soare, Belvedere Park precum si proiectele realizate de dezvoltatorul Adama. In total, aproximativ 2.500 de apartamente noi au fost oferite locuitorilor cartierului Titan.

Dintre proiectele detinute de Adama, Evocasa Titanium si Evocasa Swiss Cottage sunt gata si sunt vandute in proportie de 100%, iar din Evocasa Armonia si Edenia sunt finalizata dj primele etapa de constructie mai exact primele 2 blocuri. In privinta gradului de ocupare, in Edenia, majoritatea apartamentelor sunt locuite iar in Evocasa Armonia s-au mutat deja peste 30 de familii.

In topul vanzarilor din aceasta zona se regaseste dezvoltatorul Adama, cu 140 de apartamente vandute in primele 6 luni ale anului, urmat fiind de proiectul Rasarit de Soare, care a vandut 100 de apartamente in aceeasi perioada a lui 2010.

De ce zona Titan ?

Cand am inceput sa construim apartamente in Bucuresti, ne-am dorit ca ele sa fie accesibile pentru o plaja cat mai mare de oameni. Astfel, am considerat ca zona Titan ne ofera cele mai mari avantaje din acest punct de vedere. Zona nu este foarte scumpa, dar este mult superioara celorlalte zone cotate drept ieftine in Bucuresti. Cartierul este mult dezvoltat, locuitorii au acces foarte bun la mijloacele de transport in comun si la alte facilitati, declara Asher Lax, VP Marketing and Sales Adama.

Adama este un dezvoltator de top activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania dezvolta in prezent peste 45 de proiecte rezidentiale si comerciale, insumand milioane de metri patrati de constructii, in diferite stadii de planificare si executie. Adama a finalizat in decembrie 2009 prima faza a proiectului Evocasa Completa din Bacau, in februarie 2010 a terminat prima cladire Evocasa Armonia si a inaugurat in luna aprilie proiectul Evocasa Selecta din Bucuresti.

DMI
office@dmi.ro
http://www.dmi.ro

Go to Top