window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Casa ta, in 48 de ore – numai impreuna cu ziarul Romania libera!

Joi, 17 iunie Romania libera lanseaza suplimentul Casa ta, in 48 de ore, un material editorial de 8 pagini, distribuit in 70.000 de exemplare, in care cei interesati vor gasi informatii relevante despre constructiile pe structura metalica: un sistem constructiv revolutionar pentru Romania, despre care specialistii cred ca va detrona in timp sistemul clasic de constructie.

In paginile suplimentului veti descoperi avantajele casei pe structura metalica, detalii despre fabricarea si montarea unei astfel de constructii, caracteristicile casei pe structura usoara, modele de proiecte interesante, de toate dimensiunile si pentru toate gusturile precum si opiniile specialistilor in domeniul constructiilor.

Desi des folosit, si nu de putina vreme, in tarile civilizate, la noi abia incepe sa se impuna; Explicatia e simpla, suntem un popor traditional, ramas, inca, in epoca de caramida si beton a constructiilor, percepute ca fiind idealul in materie de case individuale. Faptul ca o astfel de casa este montata, fara exagerare, in doar doua zile este doar unul dintre argumente. Afara de acest argument, mai sunt multe altele, pe care va invitam sa le cititi in paginile acestui supliment a declarat Dan Mazilu, redactor la revista Casa mea si editor al suplimentului Casa ta, in 48 de ore.

Romania libera este parte a grupului Medien Holding – joint venture The Nova Group si Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ). Medien Holding este actionar principal in societatea R, al carei portofoliul include cotidianul Romania libera si www.romanialibera.ro, tipografia United Print, Hiparion Magazines, Grupul de Presa Roman si CMP, agentia full service de comunicare si branding.

Denisa Diaconescu
Coordonator Comunicare si PR

Str. Nerva Traian 3, bl. M 101, et. 8, sector 3, Bucuresti
E-Mail : denisa.diaconescu@romanialibera.ro
Telefon : 021.202.81.24; 0372.125.124
Mobil : 0721.266.705
Fax : 021.202.82.04; 0372.125.204
www.romanialibera.ro
denisa.diaconescu@romanialibera.ro
http://www.romanialibera.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top