Indiferent de domeniul de activitate, in aceasta perioada problemele par a fi inevitabile. Afla cum le poti depasi si cum poti duce proiectele la bun sfarsit, folosind cele mai noi metode si tehnici. Alatura-te profesionistilor in management de proiect!

CODECS si Business-Edu iti ofera sansa de a castiga o bursa la cursul Management de Proiect, prezentat in cooperare cu The Open University – Marea Britanie. Ai ocazia sa dobandesti atat cunostintele si tehnicile necesare pentru managementul proiectelor, inclusiv al proiectelor cu o componenta tehnologica cat si experienta practica in utilizarea tehnicilor de management in cadrul unui proiect real.

Trimite pana la data de 22 octombrie o lucrare (de maxim 2 pagini) cu tema Cum masuram succesul unui proiect? la adresa de e-mail office@codecs.ro. Concursul este jurizat de Gheorghe Stefanescu, Director Program Management de Proiect CODECS si de Clementina Anghelache, Managing Director Business-Edu.

Pe data de 25 octombrie afli daca ai castigat bursa in valoare de 1.100 Euro oferita de CODECS pentru cursul Management de Proiect!

Detalii despre cursul Management de Proiect:
Cursul are o puternica orientare practica, analizeaza probleme reale din viata organizatiilor si prezinta metode de solutionare, fiind recunoscut de catre Asociatia Project Management Romania (APMR), afiliata la International Project Management Association (IPMA), iar Con