Castigatorii INVENTIKa pentru TINERI se destainuie la Muzeul Antipa

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/social/Castigatorii INVENTIKa pentru TINERI se destainuie la Muzeul Antipa

Luni, 10 octombrie a.c., castigatorii celei de-a doua editii a INVENTIKa pentru TINERI 2011 vor participa la o dezbatere publica transmisa in direct de Radio Romania Cultural (RRC), ce va avea loc intre orele 19.00 si 21.00 la Muzeul de Istorie Naturala „Grigore Antipa” din Bucuresti.

Cea de-a cincea editie a emisiunii Cafeneaua de stiinta, proiect realizat in parteneriat de R.R.C si Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) si moderat de Corina Negrea, imbina armonios redeschiderea Muzeului Antipa dupa mai bine de doi ani de reamenajari cu celebrarea castigatorilor INVENTIKa pentru TINERI (www.inventik.ro).

Cadrul de discutii – Muzeul Antipa cu cei peste 100 de ani de existenta – invitatii valorosi si formatul emisiunii – Romania, mereu inovatoare! este motto-ul acestei editii – sunt date certe pentru o dezbatere plina de idei interesante pentru toti pasionatii de stiinta si inventica.

INVENTIKa pentru TINERI 2011, editia a II-a, a avut loc in perioada 05-08 octombrie a.c. la Romexpo, unde au participant 40 de tineri inventatori cu 22 de inventii. Evenimentul a fost organizat de UEFISCDI impreuna cu Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica (ANCS) in cadrul celei de-a XV-a editii a Salonului International de Inventii, Cercetare Stiintifica si Tehnologii noi INVENTIKA 2011 si in paralel cu Salonul Cercetarii din cadrul Targului Tehnic International Bucuresti – TIB 2011.

Persoana de contact:

Adriana Tran

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii

Schitu Magureanu Nr.1, Sector 5, Bucuresti, Romania

Telefon: +40740202064 Fax: +40213071911 E-mail: adriana.tran@uefiscdi.ro

www.uefiscdi.ro

www.facebook.com/cafeneauadestiinta

Go to Top