Ce zici? Cu Shurubel – cel mai nou show Utv!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, media / publicitate, monden / lifestyle/Ce zici? Cu Shurubel – cel mai nou show Utv!

Luni, 14 ianuarie, Utv lanseaza cea mai noua si nebuna emisiune a anului! “Ce Zici?” cu Shurubel.

Utv incepe anul cu o figura noua: Shurubel! Dar cine este acest Shurubel? Sa-l numim doar “vedeta pe youtube si tipul de la 10lucruri.ro” este putin! Noi preferam sa il vedem ca pe propriul nostru titirez energic si dansant, care strange milioane de vizualizari pe net si face haos in interviurile cu vedete. El se va ocupa amuzant de mintile telespectatorilor de luni pana vineri, intre 17:00 si 19:00, in emisiunea “Ce zici?”.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

“Ce zici?” este o emisiune de voice over, in care Shurubel da prin sare, piper si boia toate stirile interesante din lume, suna vedete sau te pune in situatii in care esti nevoit sa-ti iesi din minti, in cele mai dubioase moduri. Ce zici despre o maimuta din Australia care stie sa joace sah? Ce zice Alex Velea despre Smiley? Ce zici cand parintii prietenei tale v-au prins intr-un moment mai… intim? Toate sunt situatii peste care o sa dai atunci cand deschizi televizorul pe Utv, de luni pana vineri de la 17:00 la 19:00.

Ce zici?

Utv este cel mai indraznet post romanesc de muzica! Te provoaca sa iti doresti mai mult, sa experimentezi, sa-ti depasesti limitele: la Utv incerci cele mai noi trenduri muzicale, afli cele mai noi stiri, vezi cele mai inovative emisiuni.

Utv este cel mai progresist canal de muzica, din 9 aprilie 2010 este prima televiziune muzicala din Romania si a doua din Europa care emite si in format HD.

Doar la Utv, esti cu un pas inaintea tuturor!

Pentru ca Utv este About U!

www.utv.ro

Alexandra Duna

Brand Manager

alexandra@utv.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top