window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Digi Animal WorldDigi Animal World, televiziune de documentar a RCS & RDS, difuzează în premieră în România, cea mai importantă producţie de documentar a BBC din ultima perioadă, serialul “Africa” avându-l ca prezentator şi voce pe celebrul  Sir David Attenborough.

 

Serialul va fi lansat în cadrul “Nopţii africane” a Muzeului Antipa, sâmbătă, 18 mai 2013, cu ocazia Nopţii Albe (Europene) a Muzeelor. Muzeul ”Antipa” va difuza primul episod, “Kalahari”, începând cu orele 22.00, în Sala Multimedia. Intrarea este gratuită, iar rezervarea locurilor se poate face la 0729.074.127 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro.

Vizitatorii vor putea intra în extraordinara atmosferă africană, însoţiţi de Sir David Attenborough, cel mai cunoscut realizator britanic de documentare având ca subiect istoria naturală. Doar câteva locuri din lume nu au fost vizitate de David Attenborough, care a reuşit, într-o carieră de peste 60 de ani, să dezvăluie o Africă aşa cum nu a mai fost văzută până acum. Alături de echipa sa, Attenborough explorează cinci regiuni diferite ale acestui continent uimitor cu sălbătăcia şi peisajele lui extraordinare, pornind dinspre munţii Atlas până la Capul Bunei Speranţe şi din junglele din Congo până la Oceanul Altantic. Pe parcursul serialului, filmat în decursul a patru ani de o echipă BBC impresionantă, explorăm păduri tropicale virgine, lanţuri muntoase nedescoperite şi chiar deşertul acoperit cu zăpadă.

Muzeul “Antipa” îşi aşteaptă vizitatorii pentru a descoperi în primul episod din “Africa”, un deşert uimitor care ne dezvăluie poveştile lui extraordinare: Kalahari! Deşi apa există în cantităţi reduse, cel mai vechi deşert din lume este totuşi plin de viaţă, datorită capacităţii uimitoare de adaptare la mediu a animalelor care trăiesc aici şi care au ajuns să-şi testeze puterile până la extreme. Astfel, printre altele, vedem o girafă care se luptă pentru a-şi apăra resursele limitate, în cea mai captivantă bătălie dintre girafe filmată vreodată!

„Aventura continuă în următoarele 4 episoade, “Savana”, “Congo”, “Capul Bunei Speranţe” şi “Sahara”, care vor putea fi urmărite la Digi Animal World, pe parcursul a doua week-end-uri, sămbătă şi duminică, începând cu orele 21:00 (în zilele de 19, 25 şi 26 mai şi 1 iunie 2013). Cei care urmăresc serialul, pot câştiga o excursie în luna iunie în parcul Safari din Paris, participând la concursul “În luna mai explorăm sălbăticia Africii” (detalii la www.digi-animalworld.tv/concurs/in-luna-mai-exploram-salbaticia-africii”).

Fiecare episod promite întâlniri faţă în faţă cu viaţa salbatică extraordinară, aventuri în locuri cu adevărat neexplorate, comportamente nemaivăzute, chiar şi ale celei mai familiare vieţi sălbatice. Telespectatorii vor urmări o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru supravieţuire. Din savana Africii de Est, care poate fi un loc crud şi neiertător, până în Congo – unde indiferent cât de grea este competiţia trebuie să te ridici şi să lupţi pentru tine şi spaţiul tău, până la Capul Bunei Speranţe – locul din lume unde se adună cele mai multe animale de pradă sau până în Africa de Nord – “casa” celui mai mare deşert din lume, Sahara.

Totul, într-o aventură continuă, pe care o urmăreşti cu sufletul la gură şi într-o admirabilă calitate de producţie, “Africa”. Serial difuzat pe canalul Digi Animal World, locul unde poţi viziona documentarul “pur”, aşa cum a fost creat de marile case de producţie.

““Africa” este cel mai impresionant documentar care se poate viziona în acest moment  la televizor în România. BBC a realizat o adevarată operă de artă şi a mai adăugat o piesă importantă în “angrenajul cunoaşterii”. În premieră exclusivă la Digi Animal World, în România şi Ungaria, prin intermediul lui Sir David Attenborough, avem ocazia unică să petrecem cinci ore uimitoare pe cel mai captivant continent, Africa.”, spune Bogdan Chiriţoiu, Manager Proiect Digi Animal World.

Digi Animal World completează surpriza pregătită telespectatorilor cu o invitaţie adresată producărului serialului, Michael Gunton, care este aşteptat în România în perioada august – septembrie 2013.

Despre Digi Animal World

Digi Animal World este unul din cele 3 canale de documentare ale furnizorului de servicii telecom şi de canale TV, RCS & RDS. În producţii de cea mai bună calitate, cu largă recunoaştere internaţională, pe care  le difuzează în cel mai bun format, HD, canalul TV  te invită într-o lume diferită de a noastră. Te ghidează si te ajută să descoperi vietăţile planetei şi adevărata lume în care trăiesc ele. Devii mai bun şi mai deschis înţelegând cum funcţionează natura. Afli noi şi noi poveşti interesante despre cum evoluează ele şi despre locurile de pe planetă populate cu cele mai multe şi mai diverse specii. Alături de Digi World şi Digi Life, Digi Animal World creează un univers din care nu ai cum să nu faci parte, universul tău.

www.digi-animalworld.tv
www.facebook.com/DigiAnimalWorldRo
Go to Top