window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CEC Bank – Promotie la creditele de nevoi personale in lei cu dobanda fixa

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Continuand politica de sustinere a creditarii in moneda nationala, CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la creditele de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj, prin care clientii bancii pot beneficia de finantare cu o rata fixa a dobanzii de numai 6,50% pe intreaga perioada de finantare. Campania se deruleaza in perioada 6 aprilie – 30 iunie 2015.

Durata maxima de finantare este de 5 ani, iar dintre beneficiile produsului sunt de mentionat urmatoarele:
– valoarea extinsa de creditare de pana la 54.000 lei;
– perioada de gratie de maximum 360 zile calendaristice;
– eliminarea riscului de ajustare a ratei de dobanda in functie de fluctuatiile pietei;
– asigurare de viata si somaj gratuita, ce acopera riscurile de deces din boala sau accident, invaliditate permanenta totala ca urmare a unei boli sau accident, somaj involuntar.

„Prin lansarea unei campanii promotionale pentru creditele de nevoi personale, CEC Bank sustine creditarea persoanelor fizice in moneda nationala oferind solutii de finantare sigure, avantajoase, fara fluctuatii de costuri pe toata perioada de creditare”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

CEC Bank sta la dispozitia clientilor prin intermediul celor peste 1.000 de unitati, prin consiliere specializata oferita gratuit de catre banca, precum si prin costuri atractive pentru produsele din oferta. Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

Exemplu de calcul: DAE 10,79%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 54.000 lei cu rambursare in 60 de luni, cu o dobanda de 6,50% fixa pe intreaga durata de creditare, comision de administrare de 0,30%, aplicabil lunar la soldul curent al creditului si  comision de analiza dosar de 250 lei. Rata lunara va fi de 1.354,50 lei, iar valoarea totala platibila de 67.862,23 lei.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top