• Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Prima ediție a târgului KidsEducation își propune să reunească cele mai bune oferte educaționale pentru copii, dintre cele disponibile în prezent în România. Evenimentul se va desfășura în perioada 25-27 aprilie la Palatul Copiilor din București și va reuni firme, instituții și organizații care oferă servicii de educație premium pentru copii.

Ca părinte, îmi doresc să-i ofer copilului meu cea mai bună educație posibilă. În prezent, există numeroase oferte în acest domeniu, iar alegerea poate deveni dificilă. De aceea am creat KidsEducation, pentru a facilita părinților alegerea unor oferte educaționale performante. potrivită cu personalitatea copiiilor lor. Fie că ne gândim la o grădiniță, o școală, un after-school, la cursuri extracurriculare sau chiar la jucării și jocuri educative, KidsEducation este locul în care puteți face o alegere informată pentru educația copiilor dumneavoastră.” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Târgul de oferte educaționale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodică a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate oferte de top ale instituțiilor care activează în domeniul educației pentru copii.

La târgul KidsEducation pot participa grădiniţe, școli, afterschool-uri, edituri de cărţi pentru copii, firme care oferă cursuri extraşcolare pentru copii, firme producătoare de jucării educative, dar și ONG-uri,  dedicate educaţiei copiilor cu vârsta între 2-14 ani.

Intrarea vizitatorilor este liberă. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Go to Top