window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Cengage Learning, lider pe piata americana de training online, isi deschide o platforma de cursuri dedicata cursantilor din Romania, in parteneriat cu Creative Business Management. Platforma  de training online www.ed2go.com/cbm-pro contine peste 1300 de cursuri in derulare, din domenii precum afaceri, comunicare, fotografie, web design si dezvoltare personala.  Cursurile sunt realizate de profesori cu experienta din Statele Unite si ofera  instrumente de invatare inovative, adaptate fiecarui cursant.

Prin varietatea de teme si domenii abordate, sistemul de asistenta online si posibilitatea de a interactiona si cu studenti din alte tari, training-urile oferite de expertii Ed2GO ofera cursantilor o imagine noua asupra sistemului de training. Ei au posibilitatea sa studieze cu profesori experimentati din alte tari si sa beneficieze direct de experienta acestora fara sa se deplaseze intr-o alta locatie.

Cursurile sunt flexibile si va ofera posibilitatea de a va stabili propriul program, fiind accesibile oricand si de oriunde. Sesiunile de formare se desfasoara pe parcursul a 24 de ore, timp de 6 saptamani si sunt sustinute lunar. Fiecare modul de curs contine resurse de informare, instrumente de cercetare din mediul online, teste prin care cursantii isi poti verifica constant cunostintele dobandite, recomandari de carti si o zona de discutie cu trainer-ul programului.  Platforma de e-learning pune la dispozitia cursantilor si mai multe propuneri de exercitii practice si analize, prin care isi pot insusi mult mai usor informatiile teoretice dobandite in urma cursului.

La finalul cursului absolventii vor primi un certificat de absolvire, emis de Ed2GO si Creative Business Management.

Catalogul complet al cursurilor il gasiti pe site-ul http://www.ed2go.com/cbm-pro. Aici cursantii pot descarca versiuni demo ale cursurilor si pot accesa lista de preturi.

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic la 0733.077.909/031.428.24.44, sau online la ruxandra@cbmanagement.ro. Inscrierile se fac in cadrul aceleasi platforme, prin generarea unui cod de identificare, obtinut in urma confirmarii platii.

Go to Top