window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Centrele de Incluziune Sociala – oportunitate pentru facilitarea participarii pe piata muncii a grupurilor vulnerabile

Bucuresti, 20 iulie  2011 Institutul pentru Politici Sociale a organizat astazi 20 iulie a.c., orele 09:00 – 13.00 la Hotel Howard Johnson, Sala Arizona conferinta „Descopera omul potrivit la locul potrivit!”. Conferinta este parte integranta din campania pentru promovarea diferitelor forme alternative si flexibile de angajare a persoanelor cu dizabilitati, campanie organizata in cadrul proiectului „Centrele de Incluziune Sociala – Oportunitate pentru facilitarea participarii pe piata muncii a grupurilor vulnerabile”.

Conferinta a reunit profesionisti din domeniul responsabilitatii sociale: reprezentanti din companii, ONG-uri, asociatii de IMM-uri, patronate, comitete sectoriale si parteneri de dialog social intr-o dezbatere despre potentialul de colaborare al diferitilor actori de pe piata muncii, in sensul adoptarii unei conduite responsabile in ceea ce priveste modalitatile si formele flexibile de angajare pentru persoanele cu dizabilitati.

In cadrul evenimentului au participat in calitate de speakeri reprezentanti ai Asociatiei Nationale a Surzilor din Romania, ai Asociatiei Viata Independenta, Asociatiei Nevazatorilor din Romania, prilej care a facilitat  dezbaterea unor aspecte cu care se confrunta societatea in care traim, pornind de la formele de discriminare pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati, pana la prejudecati conform carora dizabilitatea este in special o problema a persoanelor varstnice.

Proiectul Centrele de Incluziune Sociala – oportunitate pentru facilitarea participarii pe piata muncii a grupurilor vulnerabile este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.2. „Imbunatatirea accesului si participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii”.

Persoana de contact:

Marius Ionita – Coordonator PR, tel. 0724 397 334

e-mail: marius@politicisociale.ro, office@politicisociale.ro;

web: www.politicisociale.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top