Certificare profesionala internationala in management de proiect / Bucuresti / 29-31 iulie, 06-07 august 2010

Acasa/arta / cultura / entertainment, business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA/Certificare profesionala internationala in management de proiect / Bucuresti / 29-31 iulie, 06-07 august 2010

In perioada 29 – 30 – 31 iulie, 06 – 07 august, EXELO, partenerul in Romania al Global Knowledge Training Ltd, prezinta cursul:

PMP Exam Prep Bootcamp (PMPBC)

Acest curs de 5 zile ofera pregatirea de baza in vederea sustinerii examenelor PMP si CAPM. Cursul se concentreaza pe continutul PMBOK Guide – Guide to the Project Management Body of Knowledge-Forth Edition, care este acoperit in mod specific la examinare. In curs apar exercitii practice si chestionare, precum si recomandari privind studiul si modul in care trebuie abordate intrebarile de examen, conform terminologiei PMI.
Cursul este interactiv si cuprinde peste 420 de intrebari in vederea exersarii pentru examen, precum si exercitii pentru memorarea conceptelor utile in vederea examinarilor PMP si CAPM. La finalul cursului, veti dobandi o mai buna intelegere a potentialului material de examen si veti fi mult mai pregatiti pentru promovarea examenului.

Trainer:
Mircea Mihai,MBA,PMP
Certificat PMP 5 ani
Trainer certificat Global Knowledge
Trainer certificat Zig Ziglar
Vice Presedinte PMI Romania Chapter – 3 ani
Trainer curs PMP de 5 ani
Trainer cursuri project management, PMP, abilitati manageriale 8 ani
Experienta in Proiecte peste 11 ani

Continutul pachetului de curs
Pachetul de curs cuprinde materialele tiparite folosite pe parcursul instruirii, incluzand:
Materiale cursant – materialele originale in limba engleza ale Global Knowledge
Manual curs ( 1000 de pagini, 2 volume)
1 test de preevaluare de 60 intrebari
9 teste de evaluare cu 25 de intrebari
Simulare examen 200 de intrebari
Exercitii pentru fixarea notiunilor prezentate
Simularea testelor se va face prin intermediul unor seturi de intrebari grupate pe cele noua arii de cunostinte. Raspunsurile la aceste intrebari se vor discuta in grup, pentru ca toata lumea sa stie solutiile corecte, dar mai ales sa inteleaga logica acestor raspunsuri. Testele partiale vor putea fi pastrate de cursanti.

Conditii de desfasurare:
Intervalul de desfasurare zilnica: 9:00 – 17:00
Locatie: Hotel CARO din Bucuresti.
Prezenta este obligatorie.

Beneficii ale cursului
Accelerarea vitezei de studiu
Evaluarea nivelului de pregatire si identificarea principale domenii de dezvoltare
Reducerea semnificativa a timpului de studiu
Sinteze ale materialelor bibliografice indicate de catre PMI
Acumularea numarului de ore de instruire solicitate de catre PMI pentru inscrierea in programul de certificare PMP
Rezolvarea unor teste de evaluare care contin intrebari similare celor din examenul real
Realizarea de paralele intre conceptele prezentate si activitatea curenta a participantilor; cu identificarea modalitatilor de imbunatatire a performantelor in proiecte
Sugestii privind modul in care trebuie tratate aspectele specifice examenului, modalitati de evitare a greselilor tipice si prezentarea strategiei de testare PMP (inclusiv discutii despre termeni specifici si capcane de limbaj)
Verificarea eligibilitatii pentru participarea la examen si sprijin pentru pregatirea dosarului de inscriere in programul de certificare
Sprijin in stabilirea unui plan de lucru individual

Durata cursului
PMP Exam Prep al Global Knowledge are o durata totala de 35 de ore, reprezentind 35 de „contact hours”. Acest numar acopera cerintele PMI referitoare la instruirea profesionala in Project Management (35 „contact hours”).
Cele 35 de ore sunt distribuite pe parcursul a 5 zile de curs.
Orele de curs se refera exclusiv la durata procesului de instruire, neincluzind pauzele de pranz si de cafea.

Audienta
Cursul se adreseaza practicienilor in Project Management care doresc sa sustina examenul de certificare PMP, CAPM avind drept scop atat insusirea cunostintelor necesare, cat si acumularea numarului de ore de instruire profesionala solicitate de catre PMI.

Cerinte preliminare
Cunostinte de baza despre Project Management
Cursul este adresat practicienilor in domeniu si face apel la cunostinte de baza de Project Management. De asemeni, experienta practica in Project Management faciliteaza asimilarea cunostintelor specifice necesare pentru examenul PMP si contribuie la imbunatatirea rezultatelor obtinute
Cunostinte de limba engleza
Pentru o mai buna familiarizare a cursantilor cu conditiile reale de examinare, pe parcursul cursului se va utiliza preponderent limba engleza, aceasta fiind limba in care se desfasoara examenul si in care sunt disponibile PMBOK Guide si celelalte materiale de studiu.

Daca vrei sa vezi materialul de curs inainte de inscriere: contact@exelo.ro

Taxa participare: 650 Eur / participant+TVA (taxa de participare acoper costurile cu privire la traineri, sala, materiale, pauze de cafea, masa de pranz ).
Inscriere: intra pe www.exelo.ro si descarca formularul de inscriere.

tel/fax : 021/3301873
Mobil: 0722.235.669; 0729.700.768
contact@exelo.ro
http://www.exelo.ro

Go to Top