Interact organizeaza in perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2010 primul program din Romania pentru certificarea Emergenetics, sustinut de Dr. Geil Browning, fondatoarea Emergenetics. Programul de certificare se adreseaza atat directorilor de resurse umane precum si trainerilor care activeaza in companii mari sau companii de training sau care lucreaza independent. La finalul celor 3 zile si jumatate de training, participantii vor dispune de cunostintele, aptitudinile, instrumentele si certificarea oficiala prin care pot facilita imediat Emergenetics atat in cadrul propriilor companii, dar si in afara lor ca Asociat Emergenetics. In plus, ca urmare a certificarii Emergenetics, participantii vor fi parte dintr-un sistem de sprijin dedicat – reteaua de Asociati Emergenetics din intreaga lume, beneficiind astfel de tehnologie de varf ce asigura o desfasurare eficienta si fara obstacole a livrarii de profile Emergenetics.

Emergenetics este un instrument multifunctional pentru intreaga ta afacere, un profil bazat pe studii de neurostiinta care analizeaza oamenii din punct de vedere al preferintelor de gandire si al comportamentului, determinand astfel o mai buna cunoastere si intelegere a felului in care gandim si ne comportam.

Prin Emergenetics companiile au o viziune clara asupra personalitatii angajatilor: cum gandesc, cum actioneaza, cum comunica si cum interactioneaza. Datorita acestui fapt Emergenetics:
– transforma echipele printr-o comunicare imbunatatita, printr-o intelegere mai
buna a diferentelor dintre membri,
-ajuta la clarificarea procesului de luare a deciziilor,
-stimuleaza potentialul creativ, ceea ce se traduce intr-o