CFR – Achizitie motorina

CFR Călători informează că, în vederea asigurării transportului public de pasageri organizează în data de 31.01.2013, ora 14:00, procedura de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare – pe piaţa la disponibil prin Bursa Română de Mărfuri, pentru încheierea contractului de furnizare „MOTORINĂ EURO 5 PENTRU MOTOARE DIESEL – SR EN 590+A1/2010”.

 Procedura se va realiza conform OUG 34/2006, art.252 lit. f) privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, modificată şi completată ulterior. Aceasta se va finaliza prin încheirea unui contract de furnizare a unei cantităţi de 20 000 tone motorină  (cantitatea estimată pentru desfăşurarea activităţii de transport feroviar pe o perioada de 6 luni februarie –iulie 2013), pe 3 loturi:

  LOT 1- Zona Sud  –   7.000 tone

  LOT 2- Zona Vest –   9.500 tone

  LOT 3- Zona Est   –   3.500 tone

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

 Valoarea estimată a contractului este de 78.400.000 lei fără acciză şi fără TVA. Acciza se va adăuga valorii estimate, conform prevederilor Codului Fiscal.

Criteriul de atribuire a contractului este preţul cel mai scazut, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri proprii.

 Documentaţia poate fi descărcată de pe site-ul Bursei Române de Mărfuri www.brm.ro. Totodată, informaţii referitoare la documentatie se pot obţine şi de la sediul  CFR Călători S.A., B-dul Dinicu Golescu nr.38, etaj IV, camera 17, sector 1, Bucureşti, telefon -021/319.24.28, 0732671661.

 

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  “CFR Călători” S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță.

Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de cetateni.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top