CFR Călători organizează în data de 12 aprilie 2013, ora 11:00, procedura de licitaţie deschisă cu strigare liberă a preţului – prin Bursa Româna de Mărfuri, pentru încheierea contractului de: „Concesionarea serviciilor de catering pe 21 de relaţii de transport pe trenurile de călători în care CFR Călători nu desfăşoară aceste servicii.”

Rutele de circulaţie propuse pentru concensionarea serviciilor de catering sunt împărţite în 21 de loturi, iar procedura de licitaţie se va finaliza prin încheierea unui contract de concesiune pentru o perioadă de un an.

Documentaţia se poate obţine de la sediul Bursei Române de Mărfuri, str.Buzeşti nr.50-52, sector 1, Bucureşti, telefon 0213174745. Totodată, informaţii referitoare la documentaţie se pot obţine de la sediul  CFR Călători, B-dul Dinicu Golescu, nr.38, etaj IV, camera 17, sector 1, Bucureşti, telefon nr.021/319.24.28, 0732671661.

În scopul respectării principiului transparenţei şi sprijinirii procesului de concurenţă, CFR Călători invită toţi operatorii economici să participe la procedura de atribuire a contractului de concesiune servicii catering.

Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  “CFR Călători” S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță.
Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de cetateni.