CFR – Anunţ pentru vânzarea de spaţii publicitare.

Acasa/business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA, media / publicitate/CFR – Anunţ pentru vânzarea de spaţii publicitare.
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS
CFR Călători va organiza în data de 21 martie 2013, ora 10:00, procedura de licitaţie deschisă cu strigare liberă a preţului – prin Bursa Română de Mărfuri, pentru încheierea contractului de vânzare spaţii publicitare („Punerea la dispoziţie de către CFR Călători a spaţiilor în vederea realizării de către firma contractantă a activităţilor de publicitate pe biletele de tren faţă şi verso, a activităţiilor de difuzare de materiale publicitare la casele de bilete şi în trenuri şi activităţilor de tip ‘sampling’ în trenuri”).
Procedura se va finaliza prin încheierea unui contract pe doi ani.
Documentaţia se poate obţine de la sediul Bursei Române de Mărfuri, str.Buzeşti nr.50-52, sector 1, Bucureşti, telefon – 021.317.4745. Totodată, informaţii referitoare la documentaţie se pot obţine şi de la sediul CFR Călători, B-dul Dinicu Golescunr.38, etaj IV, camera 17, sector 1, Bucureşti, telefon nr. 021.319.24.28, 0732671661.
În scopul respectării principiului transparenţei şi sprijinirii procesului de concurenţă CFR Călători invită toţi operatorii economici să participe la procedura de atribuire a contractului ce se va desfăşura în data de 21 martie 2013.
=================
Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  “CFR Călători” S.A.este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță.
Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de cetateni.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top