CFR anunta reduceri de weekend la calatoriile cu trenul

CFR Călători reamintește că iubitorii sporturilor de iarnă și nu numai pot beneficia în weekend de reduceri cuprinse între 15 și 56%, astfel:

– Reduceri de weekend pe Valea Prahovei – între 31% şi 56% în zilele de vineri până duminică inclusiv, pentru trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia – Brașov și retur. Reducerile  se aplică numai la tariful de transport integral și la tariful de copil, la vagon clasa a 2-a şi nu se cumulează cu alte discount-uri acordate (excepţie este reducerea de 5% la cumpărarea online). Pentru perioada de weekend, tariful de rezervare a locului  este opţional pentru toate tipurile de legitimaţii, iar la cumpărarea online, acesta se achită automat.

Important: În cadrul ofertei Trenurile Zăpezii, în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018 Reducerile de weekend pe Valea Prahovei se vor aplica în toate zilele săptămânii.

– Biletul de weekend – reduceri 15 – 35% : pasagerii pot alege numărul de weekenduri dintr-o lună (2, 3 sau 4) și beneficiază de reduceriastfel:

    –    35% pentru 4 weekenduri;

    –    25% pentru 3 weekenduri;

    –    15% pentru 2 weekenduri.

Biletul de weekend este o legitimaţie de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la acelaşi rang de tren – Regio, Interregio sau Intercity, la clasa 1 sau clasa a 2- a (vagon clasă sau cuşetă) – şi aceeaşi rută, pe distanţe de până la 1000 kilometri. Acest bilet nu dă dreptul la întreruperea călătoriei, iar reducerile nu se cumulează cu alte reduceri.
Nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului la vagonele de clasa 1 și a 2-a.

–  Cartea VSD: este o legitimaţie de călătorie nominală, valabilă timp de o lună pe distanţe de până la 1000 km, care dă dreptul la efectuarea, în cursul fiecărui sfârşit de săptămână (începând cu ora 0,00 a zilei de vineri şi până la ora 12,00 a zilei de luni – sosire) din perioada de valabilitate, a câte unei călătorii dus-întors pe rute la alegerea călătorului. Reducerile în baza VSD sunt de 50% la trenurile Regio și 35% la cele InterRegio, la clasa 1 și a 2-a.

Cartea VSD poate fi cumpărată de la orice staţie sau agenţie de voiaj CFR Călători din ţară.

Tariful tichetului de rezervare se achită integral, iar Cartea VSD nu dă dreptul la întreruperea călătoriei.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Comenteaza