window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
CFR Călători informează că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (vânt puternic şi ninsoare) circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă la nivel național, trenurile de călători înregistrând întârzieri în medie de 60 de minute la sosirea și plecarea din stație. De asemenea, întârzieri mai mari se înregistrează la trenurile internaționale.
Totodată, din cauza ninsorii viscolite și pentru fluidizarea traficului feroviar, au fost anulate astăzi, 26 ianuarie 2012, următoarele trenuri:
·         trenurile Intercity 581 şi 584 în relaţia Bucureşti Nord – Constanţa şi retur.
·         trenurile Intercity 551/556 în relaţia Bucureşti Nord–Suceava şi retur .
·         trenurile Intercity 554/564 în relaţia Suceava – Bucureşti Nord.
·         trenul Intercity 591 în relaţia Bucureşti Nord – Timişoara Nord.
·         trenul Intercity 594 în relaţia Timişoara Nord– Bucureşti Nord .
·         trenurile Intercity 571/574 în relaţia Bucureşti Nord – Galaţi şi retur.
·         trenurile Intercity 1637/1636 în relaţia Bucureşti Nord – Braşov şi retur .
·         trenul Regio 6422 în relaţia Fălciu Nord – Bârlad, iar pe distanța Bârlad – Tecuci circulă conform graficului de circulație .
·         trenul Regio 9021 în relaţia Bucureşti Nord – Piteşti.
·         trenul Regio 9026 în relaţia Piteşti – Bucureşti Nord.
·         trenul Regio 6101 în relaţia Făurei – Tecuci.
·         trenul 6102 în relaţia Tecuci – Făurei.
·         trenul Regio 7051 în relaţia Urziceni – Făurei.
·         trenul Regio 7052 în relaţia Făurei – Urziceni.
·         trenurile Regio 9301/9306 în relaţia Bucureşti Nord –Roșiori Nord şi retur.
Urmare anulării trenurilor mai sus-menționate, călătorii vor fi preluați cu alte trenuri aflate în circulație, în direcțiile respective. Trenurile rămase în circulație vor fi suplimentate astfel încât să poată prelua cât mai mult din trafic.
Vă reamintim că astăzi sunt anulate și trenurile suburbane:
  • trenurile Regio de pe ruta Bucureşti Nord – P.O. Aeroport HC – Baloteşti şi retur, din intervalul orar 08.10 – 13.10 (dus) și respectiv 09.15 – 14.15 (întors).
  • trenurile Regio 8071 și 8072 de pe ruta Bucureşti Nord – Pantelimon Sud h. – Bucureşti Obor şi retur.
Din cauza închiderii circulației pe linia Dridu – Armășești și condițiilor meteo severe de pe secția Armășești -Ploiești, trenul Intercity 572 Galați – București Nord, circulă pe ruta ocolitoare: Urziceni – Făurei – Buzău – Ploiești Sud – București Nord .
CFR Călători cere scuze călătorilor pentru neplăcerile create din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile ce au îngreunat traficul feroviar şi îi asigură că angajaţii feroviari acţionează operativ pentru desfăşurarea circulaţiei în condiţii de siguranţă.
Rugăm pasagerii ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite în staţiile CFR, informaţii referitoare la întârzierile sau modificările survenite în circulaţia trenurilor de călători la staţiile CFR, la telefon 021/9521 sau să acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro .

Go to Top