window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CFR Călători „anchetează nasii”

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSCFR Călători informează că, pentru identificarea şi sancţionarea personalului de tren, vis a vis de înţelegerea cu unii pasageri pentru călătoria fără bilet din materialul realizat cu camera ascunsă şi prezentat în cadrul ‘Ştirilor de la ora 19.00’ de postul PRO TV vineri, 15 iunie 2012, s-a întrunit o comisie de anchetă care va investiga fiecare caz în parte. Măsurile stabilite ca urmare a finalizării dosarelor de cercetare disciplinare vor cuprinde pe langă tratarea disciplinară fermă şi în concordanţă cu prevederile Codului Muncii toate celelalte căi legale.
Pentru a facilita modalitatea de investigare efectuată de comisia constituită, solicităm pe această cale şi sprijinul postului de televiziune PRO TV, prin furnizarea materialelor filmate cu camera ascunsă şi facem precizarea că se vor avea în vedere sancţiunile disciplinare maxime, în conformitate cu prevederile Codului Muncii.
Solicităm şi apreciem în continuare sprijinul mass-media prin publicarea în presă a unor atitudini negative din partea angajaţilor CFR Călători, în genul materialelor realizate cu camera ascunsă, care surprind aspecte pe care compania doreşte să le elimine din activitatea de transport feroviar cu trenurile de călători.

Reamintim că începând de astăzi, 18 iunie 2012, pasagerii care vor opta pentru abonamentul lunar, valabil 5, 10 sau 15 zile într-o lună calendaristică, vor beneficia de reduceri de până la 45% astfel:
§ 45% pentru Abonament 15 / valabil 15 zile,
§ 35% pentru Abonament 10 / valabil 10 zile,
§ 25% pentru Abonament 5 / valabil 5 zile.
––––––––––––––––––––

Despre Societatea de Transport Feroviar de Călători  “CFR Călători” S.A.:
CFR Călători este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, cu atu-uri de necontestat: gradul cel mai înalt de siguranţă şi gradul cel mai scăzut de poluare.
Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de vârstă.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top