window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CFR Calatori – Bilete de tren online, cu până la 40% reducere!

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSÎncepând cu data de 30 iulie 2012, beneficiarii Cardului TrenPlus vor putea cumpăra online bilete de tren, cu reducere de 25%, la care se mai pot cumula şi reducerile acordate prin serviciul de cumpărare bilete CFR Online (până la 15%*).  Cardul poate fi procurat de la staţiile sau agenţiile de voiaj CFR, la preţul de 80 lei, în baza unei cereri scrise. Acesta are o perioadă de valabilitate de un an, este nominal şi netransmisibil şi permite efectuarea unui număr nelimitat de călătorii.
In ultimii ani, vânzările biletelor online au înregistrat o creştere importantă. Conform statisticilor, în 2012 numărul călătorilor care apelează la serviciul Bilete CFR Online, este de peste 10 ori mai mare, faţă de anul 2010.
Dacă în 2010, aprox 9.600 de pasageri alegeau această variantă de cumpărare, în aceeaşi perioadă a lui 2011 – numărul acestora s-a dublat, iar în 2012, numai în primele şase luni, peste 36.000 pasageri au ales varianta de cumpărare online a biletelor de tren.
Pentru cumpărarea biletelor prin intermediul serviciului de cumpărare bilete CFR Online, clienţii trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi pe platformă, să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirmată, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului de tren, care nu trebuie obligatoriu tipărită, identificarea având loc pe baza unui act de identitate şi a ID-ului de bilet.
Termenul minim de cumpărare al biletelor CFR online este de 24 ore. Oricare utilizator de internet are posibilitatea de a cumpăra bilete la toate trenurile care circulă cu regim de rezervare (InterCity – IC, InterRegio -IR, Regio Expres – RE) în trafic intern, la preţ întreg, copil, elev sau student, bilete dus-întors, minigrup 2 – 5 sau bilete cu reducere la cumpărarea cu anticipaţie de 6 – 30 zile.
*Mai mult, la achiziţionarea biletelor online, CFR Călători acordă oreducere de 5% la orice bilet cumpărat on-line. Plata se poate efectua cu orice tip de card acceptat la achiziţionarea on-line a biletelor de tren. Până la data de 30 august 2012, la plata cu card MasterCard sau Maestro, pasagerii beneficiază de o reducere de 15%. Reducerile de 5% sau de 15% se acordă la suma finală.
Informaţii suplimentare despre utilizarea serviciului de cumpărare bilete CFR Online şi reducerile oferite, sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro.
Despre Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători” S.A.:
CFR Călătorieste operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, cu atu-uri de necontestat: gradul cel mai înalt de siguranţă şi gradul cel mai scăzut de poluare.
Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de vârstă.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top