window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CFR Călători – Comunicat de Presa

  • CFR Călători
CFR Călători
În perioada 10-11 iunie, CFR Călători va participa la Expoziția și Simpozionul Internațional INFRATRANS cu tema „Transportul feroviar de călători, marfă și infrastructură feroviară în contextul alinierii la directivele europene și Master Planul General de transport al României”, care va avea loc în Staţia CFR Bucureşti Nord.
Evenimentul se desfășoarăsub înaltul patronaj al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii și este organizat cu sprijinul: CFR Infrastructură, CFR Călători, CFR Marfă și Autoritatea Feroviară Română.
În cadrul secțiunii  „Asigurarea materialului rulant pentru deservirea trenurilor de călători, ca mijloc de mobilitate al populaţiei”, directori ai CFR Călători vor prezenta situația actuală și proiectele de viitor ale companiei.
Din poziția sa pe piața feroviară de transport persoane din România, CFR Călători este direct interesată și susține orice demers în direcția alinierii transportului feroviar de pasageri la Directivele Europene. Managementul companiei promovează politica furnizării unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, garant al accesibilității pentru toate categoriile de cetățeni”  declară Iosif Szentes – Directorul General al CFR Călători care va fi prezent la deschiderea simpozionului.
La standul 09, pe toată durata evenimentului, reprezentanții CFR Călători vor oferi detalii despre serviciile companiei. De asemenea, vom prezenta primele informații despre programul estival Trenurile Soarelui 2015, care se va lansa oficial la data de 12 iunie.
 
Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top