window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CFR Calatori – Infiinţarea „Biroului Voiaj” în Gara de Nord Bucureşti

CFR Călători informează că, în vederea extinderii şi îmbunătăţirii serviciilor privind dezvoltarea comunicării cu clienţii, începând cu data de 17 septembrie 2012, în Gara de Nord Bucureşti va funcţiona „Biroul Voiaj”. Activitatea care se va desfăşura în cadrul acestuia va consta în oferirea de consultanţă pasagerilor şi de identificare a celor mai bune variante de călătorie în ţară şi în străinătate.

Cu aceeaşi dată, Agenţia de Voiaj CFR nr. 2  îşi va înceta activitatea la sediul din Calea Griviţei nr. 139, sector 1.
În continuare, biletele de călătorie pentru trafic intern şi internaţional se pot procura de la staţia Bucureşti Nord – Piaţa Gării de Nord nr. 1-3, sector 1 (circa 300 m faţă de locaţia fostei Agenţii de Voiaj nr. 2), Agenţia de Voiaj nr. 1 – Str. Brezoianu nr. 10, sector 5, Agenţiile de Voiaj de cartier: BERCENI – Bd. Obregia nr. 25 – 29, etaj 1, sector 4 şi TITAN – Str. Nicolae Grigorescu nr. 2, sector 3.
De asemenea, biletele pot fi procurate online de pe site-ul CFR Călători www.cfrcaltori.ro, prin serviciul Cumpărare Bilete CFR Online.
Totodată,
·  Biroul de Informaţii existent îşi va păstra funcţionalitatea şi atribuţiile specifice în ceea ce priveşte furnizarea de informaţii privind circulaţia trenurilor (plecări, sosiri, garări linii, întârzieri).
·  Biroul de Relaţii cu Publicul va funcţiona în continuare ca un birou de primire, având rolul de a acorda asistenţă la sosirea/plecarea călătorilor, răspunsuri la întrebările/solicitările călătorilor, preluarea sesizărilor şi a reclamaţiilor din partea acestora, furnizarea de informaţii cu caracter specific, informaţii legate de oferte şi tarife, precum şi direcţionarea pasagerilor spre destinaţia finală.
Program de lucru:
–          Biroul Voiaj – program non-stop
–          Biroul de Informaţii – program non-stop / tel: 021.9521
–          Biroul Relaţii cu Publicul – între orele 07.00-20.00, inclusiv sâmbăta şi duminica/ tel: 021.319.0358
Informaţii privind circulaţia trenurilor şi ofertele tarifare, sunt disponibile atât la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, cât şi pe site-ul www.cfrcalatori.ro.
 ===============
Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  “CFR Călători” S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, cu atu-uri de necontestat: gradul cel mai înalt de siguranţă şi gradul cel mai scăzut de poluare.
Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

 

Go to Top