window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CFR Călători la Târgul de Turism al României 2015 – ediția de primăvară

CFR Călători

În perioada 12-15 martie, CFR Călători va participa la a 33-a ediție a Târgului de Turism al României 2015, care se va desfășura în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

Reprezentanții CFR Călători așteaptă vizitatorii în standul 03-04 din pavilionul C3, care va fi deschis de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul 10:00 – 16:00.
La standul CFR Călători vor fi promovate atât trenurile în regim charter care pot fi comandate pentru o experiență unică de călătorie, de către agenții de turism, organizatori de evenimente sau persoane particulare, cât și ofertele avantajoase de călătorie cu trenul către principalele destinații turistice din țară și din Europa.
Cei interesați vor primi consiliere privind funcționarea platformei online de cumpărare a biletelor, iar agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online” vor afla condițiile de înregistrare în acest demers.
 
Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top