Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSCFR Călători informează că în urma furturilor unor elemente de cale ferată dintre stațiile Buftea şi Periș din cursul serii de ieri – 18 iunie 2012, circulația trenurilor de călători a fost grav afectată: 31 de trenuri au înregistrat întârzieri în parcurs între 20 și 100 minute.
Din cauza unor astfel de incidente, petrecute în principal în zona de intrare-ieșire a stației cu cel mai mare trafic de pe rețeaua feroviară din România, pot fi afectați cei aprx 11000 de pasageri care tranzitează în cursul unei zile cu cele 240 de trenuri care sosesc și pleacă din Bucureşti  – Gara de Nord.
Toate aceste acţiuni de sustragere a materialelor de la calea ferată pun în pericol siguranţa circulaţiei feroviare şi creează perturbaţii majore în circulaţia trenurilor.
CFR Călători face eforturi ca aceste incidente să afecteze cât mai puțin posibil traficul și cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de asemenea acţiuni de sustragere a componentelor feroviare. Măsurile operative întreprinse au ca principal scop deservirea călă