window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CFR Călători – Transportul călătorilor cu trenul afectat de furturile de elemente de cale ferată

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSCFR Călători informează că în urma furturilor unor elemente de cale ferată dintre stațiile Buftea şi Periș din cursul serii de ieri – 18 iunie 2012, circulația trenurilor de călători a fost grav afectată: 31 de trenuri au înregistrat întârzieri în parcurs între 20 și 100 minute.
Din cauza unor astfel de incidente, petrecute în principal în zona de intrare-ieșire a stației cu cel mai mare trafic de pe rețeaua feroviară din România, pot fi afectați cei aprx 11000 de pasageri care tranzitează în cursul unei zile cu cele 240 de trenuri care sosesc și pleacă din Bucureşti  – Gara de Nord.
Toate aceste acţiuni de sustragere a materialelor de la calea ferată pun în pericol siguranţa circulaţiei feroviare şi creează perturbaţii majore în circulaţia trenurilor.
CFR Călători face eforturi ca aceste incidente să afecteze cât mai puțin posibil traficul și cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de asemenea acţiuni de sustragere a componentelor feroviare. Măsurile operative întreprinse au ca principal scop deservirea călătorilor în condiţii de siguranţă şi cu şi întârzieri cât mai mici.
Despre Societatea de Transport Feroviar de Călători  “CFR Călători” S.A.:
CFR Călătorieste operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, cu atu-uri de necontestat: gradul cel mai înalt de siguranţă şi gradul cel mai scăzut de poluare.
Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de vârstă.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top