window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CFR – Cu ‘Cardul TrenPlus’ aveti 25% reducere

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSDe la data de 7 mai 2012, CFR Călători pune în vânzare Cardul TrenPlus – un nou produs  prin care pasagerii pot achiziționa bilete cu 25% reducere din tariful integral de transport, clasa 1 sau clasa a 2-a, pentru călătoria pe orice relaţie cu tren de orice rang.
Cardul poate fi procurat de la staţiile sau agenţiile de voiaj CFR, la preţul de 80 lei, de orice călător, indiferent de vârstă, în baza unei cereri scrise. Acesta este nominal şi netransmisibil, și are o perioadă de valabilitate de un an de zile.
Reducerea oferită se aplică numai la biletele achizițonate de la casele de bilete ale staţiilor cf şi agenţiilor de voiaj CFR şi nu se cumulează cu alte facilităţi sau reduceri stabilite. Tariful de rezervare a locului, tariful suplimentul de pat / cuşetă se achită integral.
Biletele de tren cu reducere, emise în baza Cardului TrenPlus, permit modificarea contractului de transport (întreruperea, amânarea, anticiparea călătoriei) ca şi pentru un bilet cu tarif integral.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top