window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CFR – Cumpărarea online a biletelor de tren cu Card TrenPlus

La cumpărarea biletelor în baza Cardului TrenPlus, la reducerea de bază de 25%, se mai adaugă şi un discount de 5% prin serviciul cumpărare Bilete CFR online.  În plus, avantajul celor care folosesc această aplicaţie, este că nu au nevoie decât de o conexiune la internet, fără să fie necesară printarea biletului (identificarea în tren are loc pe baza unui act de identitate, a ID-ului de bilet primit în varianta electonică pe e-mail şi a cardului).

Cardul poate fi procurat de la staţiile sau agenţiile de voiaj CFR, la preţul de 80 lei, în baza unei cereri scrise. Acesta are o perioadă de valabilitate de un an, este nominal şi netransmisibil şi permite efectuarea unui număr nelimitat de călătorii. Tariful de rezervare a locului, tariful suplimentul de pat / cuşetă se achită integral.
Biletele de tren cu reducere, emise în baza Cardului TrenPlus, permit modificarea contractului de transport (întreruperea, amânarea, anticiparea călătoriei) ca şi pentru un bilet cu tarif integral.
De asemenea, pentru cumpărarea biletelor online, clienţii trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi pe platformă (serviciul de cumpărare Bilete CFR online), să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirmată, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului de tren cu toate detaliile.
Biletele online sunt disponibile la toate trenurile care circulă cu regim de rezervare (InterCity – IC, InterRegio -IR, Regio Expres – RE) în trafic intern, la preţ întreg, copil, elev sau student, bilete dus-întors, minigrup 2 – 5 , bilete cu reducere la cumpărarea cu anticipaţie de 6 – 30 zile sau cu reducere de 25% în baza Cardului TrenPlus.
Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro
 ––––-
 
Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  “CFR Călători” S.A.este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, cu atu-uri de necontestat: gradul cel mai înalt de siguranţă şi gradul cel mai scăzut de poluare.
Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top