window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CFR – Evenimente în mişcare într-un tren închiriat – Trenul Charter!

Trenul Charter este un serviciu special al CFR Călători, prin care un tren poate fi „închiriat”, fiind astfel exclusiv la dispoziţia clienților: persoane fizice, firme, case de producţie, agenţii de turism, Tour operatori, etc.
Este un serviciu care poate fi personalizat și are următoarele particularități conform solicitării clienților: rute, ore de circulaţie,  confort, condiţii,  trenul putând fi format din diverse tipuri de vagoane cu posibilități de a beneficia în timpul călătoriei de servicii de dormit, cușetă, bar bistro, restaurant și altele suplimentare.
Desfăşurarea unor evenimente într-un tren în mișcare poate conferi originalitate şi succes multor acţiuni de genul: conferinţă de presă, eveniment de lansare a unui produs, diverse filmări sau reclame, organizare team building, petreceri private, revelioane sau pur şi simplu începutul unui pachet turistic „altfel”.
În perioada ianuarie – septembrie 2012, s-au onorat 16 comenzi prin încheierea a 11 contracte pentru executarea de transporturi special comandate organizate în scop turistic şi 5 contracte pentru efectuarea de filmări în vagoane special comandate, de diverse case de producție de film. Veniturile realizate din aceste acţiuni se ridică la aproximativ 200.000 euro.
Pentru anul 2013, CFR Călători a primit deja cereri de ofertă de la două firme pentru realizarea mai multor programe de transport.
Detalii despre modalitatea de achiziţionare a serviciului Tren Charter sunt disponibile la adresele http://www.cfrcalatori.ro/53 si http://www.cfrcalatori.ro/396.
 ==========
Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  “CFR Călători” S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, cu atu-uri de necontestat: gradul cel mai înalt de siguranţă şi gradul cel mai scăzut de poluare.
Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Go to Top