window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CFR – InterRail Pass – oferta ‘Cu trenul prin Europa’

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-Eurail Group GIE a celebrat săptămâna aceasta, a 40-a aniversare a ofertei de călătorie InterRail Pass. Operatorul national de transport feroviar de pasageri din Romania, CFR Calatori s-a numarat printre invitati in calitate de membru Eurail Group si de participant la acest program din anul 1974.

Potrivit datelor organizaţiei care administrează oferta InterRail, în anul 2011, peste 300.000 de persoane, inclusiv din România, au călătorit în Europa cu Pass-ul InterRail. Aproximativ  74% dintre clienţi au fost tineri cu vârsta de până în 26 de ani. În cei 40 de ani de existenţă a ofertei, vârsta tinerilor care călătoresc cu InterRail a crescut de la 21 la 26 de ani pentru călătoria la clasa a 2-a. De asemenea, clasa a 2-a este deopotrivă preferată de familiile cu copii şi de seniori. În ceea ce priveşte vânzările ofertei din România, peste 1.000 de români au folosit Pass-ul InterRail pentru a merge cu trenul în Europa.

Avantajele InterRail:
·     călătorii nelimitate în 30 de ţări europene sau doar pentru o ţară la alegere, în perioada de valabilitate;
·     se călătorește repede şi uşor oriunde doriți, oricât de mare ar fi distanţa, fiind disponibil în două variante,;
·     tinerii sub 26 de ani şi seniorii (persoane peste 60 de ani) beneficiază de preţuri speciale;
·     copiii beneficiază de o reducere de 50% din tariful de adult;
·     preţuri atractive, cele mai mici fiind pentru: Bulgaria, Macedonia, Serbia şi Turcia;
·     biletele emise electronic se pot procura din peste 90 puncte de vânzare din reţeaua CFR – agenţii de voiaj şi staţii CFR care vând legitimaţii de călătorie în trafic internaţional.
Iniţial Pass-ul InterRail a fost introdus în anul 1972 în 22 de ţări ale Europei, cu intenţia de a permite tinerilor sub 21 de ani şi celor cu bugete limitate, să se întâlnească şi să descopere diverse ţări  din Europa, devenind astfel foarte repede asociat cu ‘’distracţia, libertatea şi aventura’’.
În prezent, Pass-ul InterRail permite o mai mare flexibilitate şi libertate de alegere în ceea ce priveşte ţările de călătorie, cât şi timpul de şedere al celor interesaţi, fiind valabil în 30 de ţări europene.
De asemenea, de-a lungul anilor acesta a evoluat într-un produs disponibil pentru toate vârstele (studenţi, excursionişti, familii, oameni de afaceri şi chiar seniori) şi continuă să ofere un anumit farmec şi fascinaţie deoarece reprezintă o modalitate unică şi relaxantă de a explora continentul.
Go to Top