CFR Călători informează că pe întreaga durată a sezonului estival cele două trenuri de pe ruta Oravița – Anina circulă NUMAI cu opțiunea de rezervare a locurilor.

Măsura CFR Călători vine astfel în sprijinul turiștilor care aleg să călătorească cu trenul pe cea mai veche și mai spectaculoasă cale ferată montană din Sud-Estul Europei, pentru a adapta numărul de bilete vândute la capacitatea de transport.

Bilete fără loc pot fi emise numai în ziua plecării trenului, în stația Oravița sau în tren de către personalul feroviar, în funcție de gradul de ocupare a locurilor din vagoane și de opțiunea călătorilor.

Trenurile circulă în fiecare zi după următorul program:

  RE 9695  Oraviţa plecare 11:15  Anina sosire 13:05
 RE 9694  Anina plecare 13:30  Oraviţa sosire 15:20

Rezervarea locurilor este o bună oportunitate pentru agențiile de turism și pentru grupurile organizate de cel puțin 6 persoane, care  își pot planifica călătoria cu o lună până la trei luni înainte, cumpărând cu anticipație bilete atât pentru grupuri organizate, dar și individual.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Pentru aceasta rută se aplică:

  • Ofertele comerciale și reducerile aferente (Bilet dus-întors, Minigrup 2-5, Cartea VSD, Biletul de weekend, procurarea cu anticipaţie a legitimaţiilor de călătorie, etc.)
  • Reducerile și facilitățile acordate prin acte normative (elevi şi studenţi, pensionari, revoluţionari, veterani de război, persoane persecutate din motive politice şi etnice, persoane cu handicap, locuitorii munţilor Apuseni).

Mai multe detalii pe www.cfrcalatori.ro/12619

Accesul până la Oravița se face cu mijloacele de transport auto din apropierea gărilor Reșița și Timișoara.


CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren!

***

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!