window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CFR – Trecerea la ora de iarnă în activitatea de transport feroviar de călători!

CFR Călători informează că, începând de duminică – 28 octombrie 2011, în activitatea de transport feroviar se va trece la ora Europei Orientale, ora 4.00 devenind ora 3.00.

Trecerea la ora Europei Orientale nu modifică mersul trenurilor în vigoare.
Trenurile de călători vor pleca din staţiile de formare după ora oficială de vară până în noaptea de 27 / 28 octombrie ora 4.00, care devine ora 3.00.
În noaptea de 27/ 28 octombrie 2012, când ora 4.00 devine ora 3.00, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 4.00, vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale.
Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4.00, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinație.
Astfel, vor fi afectate de schimbarea de oră un număr de 82 de trenuri, din care 40 InterRegio, 40 Regio și două InterCity.
Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeaşi zi de duminică, 28 octombrie 2012, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Ucraina, trenurile vor circula după orariile din mersul de tren în vigoare.
Informaţii legate de mersul trenurilor – orarii, tarife, oferte, etc. sunt disponibile în staţiile şi agenţiile de voiaj CFR şi pe site-ul www.cfrcalatori.ro.
============
Despre Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători” S.A.:
CFR Călătorieste operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, cu atu-uri de necontestat: gradul cel mai înalt de siguranţă şi gradul cel mai scăzut de poluare.
Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de  cetățeni.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top