window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CFR Călători informează că în perioada 11/12– 14/15 octombrie 2012, pentru preluarea fluxului de pasageri spre/dinspre Iași, estimat cu ocazia Sărbătorii Sfintei Parascheva, vor circula suplimentar trei trenuri de călători, după cum urmează:

Ø în zilele de 11/12, 12/13 și 13/14 octombrie, trenul InterRegio 10663, pe ruta București Nord – Tecuci – Iași, cu plecare din București Nord la ora 22.20 și sosire în Iași la ora 05.22.
Ø în data de 14/15 octombrie, trenul InterRegio 10662, pe ruta Iași – Tecuci –București Nord, cu plecare din Iași la ora 21.25 și sosire în București Nord la ora 04.50.
Ø în data de 13 octombrie, trenul InterRegio 1556, pe ruta Ploiești Sud – București Nord, cu plecare din Ploiești Sud la ora 19.35 și sosire în București Nord la ora 20.22.
Totodată, în aceeaşi perioadă, unele trenuri de rang superior cu plecare din staţiile Bucureşti Nord, Timişoara Nord, Oradea, Cluj Napoca, Arad, Suceava Nord, Galaţi, ce au ca destinaţie finală staţia Iaşi şi retur, vor fi suplimentate cu vagoane.
Recomandăm pasagerilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Acestea se pot cumpăra pentru orice destinaţii şi ranguri de tren de la: toate staţiile şi agenţiile de voiaj CFR, on-line de pe site-ul www.cfrcalatori.ro , de la distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism) și de la automatele de vânzare din staţiile CFR .
De asemenea, pentru bilete, se poate plăti o sumă semnificativ mai mică decât tariful standard, utilizând ofertele comerciale care acordă reduceri la transport:
Ø 10%, pentru călătoriile dus-întors.
Ø între 25% şi 60% prin oferta „Cartea VSD” (vineri, sâmbătă, duminică) valabilă în week-end.
Ø 25% în baza cardului TrenPlus
Ø 5% la cumpărarea biletelor online
Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii pot solicita informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile şi agenţiile CFR, la numărul de telefon 021/9521 (trafic intern) sau pot accesa site-ul www.cfrcalatori.ro.
 
——————————–
Despre Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători” S.A.:
CFR Călători este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, cu atu-uri de necontestat: gradul cel mai înalt de siguranţă şi gradul cel mai scăzut de poluare.
Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de vârstă.
Go to Top