window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Chardonnay de Jidvei medaliat cu aur la Concours Mondial de Bruxelles

Chardonnay 2009 de Jidvei a castigat medalie de aur in cadrul Editiei a XVII-a a Concours Mondial de Bruxelles ce a avut loc in perioada 23-25 apilie la Palermo.

Desfasurat in perioada 23-25 aprilie la Palermo, Concours Mondial de Bruxelles Editia a XVII-a a reunit un juriu format din 273 de jurnalisti si oenologi din peste 40 tari ce au avut misiunea de a evalua cele aproape 7000 probe trimise din 50 tari.

Printre vinurile medaliate cu aur se numara si Chardonnay de Jidvei din recolta anului 2009, vin D.O.C. elegant, echilibrat si savuros, de culoare galben pai cu reflexe verzui si o aroma fina si complexa.

Concours Mondial de Bruxelles a fost creat in anul 1994 si este recunoscut drept un adevarat campionat mondial al vinurilor, cooptarea in juriu a specialistilor din toate colturile lumii reprezentand o garantie a diversitatii si conferindu-i evenimentului un caracter aparte in calendarul competitiilor internationale de acest gen.

Cu o podgorie ce se intinde pe 2010 hectare, investitii substantiale in plantatii, dar si in modernizarea cramei si a tehnologiilor de fabricare, conservare si pastrare a vinului, Jidvei este cel mai mare producator de vinuri albe seci si demiseci din segmentul premium din Romania.

Ioana Anghel
PR Manager
SC Jidvei SRL – Filiala Alba
0755129346
ioana.anghel@jidvei.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top