Jubile Concept: Events – Art – Party, o nouă locație de evenimente din Nordul Bucureștiului, pregătește pentru petrecerile corporate de final de an pachete speciale în colaborare cu Chef Cătălin Scărlătescu, dar și alte experiențe culinare tematice.

”Urmează finalul anului, astfel că, cei care nu și-au definitivat planurile pentru petrecerea de Crăciun, îi invităm să își impresioneze partenerii sau să își motiveze angajații cu un eveniment reușit. În ceea ce privește tendințele pentru petrecerile de Crăciun corporate, experiența invitațiilor este cea care contează, de accea venim în ajutor cu idei unice pentru a face din petrecerea de Crăciun una memeorabila. Puteți alege preparatele unui Chef de renume, meniuri tradiționale, elegante sau sofisticate. În plus, noua locație Jubile Concept este una dintre puținele săli de evenimente din București cu o capacitate de peste 1.000 de persoane într-o sală grandioasă, în varianta de open space, fără coloane sau stâlpi, cu un design elegant și funcțional. Astfel se pot organiza evenimente de la 100 la peste 1.000 de persoane”, a declarat George Ciaușu, Manager Jubile Concept.

Dacă vă doriți un meniu aparte, propunerea ideală este Meniul lui Chef Scărlătescu care presupune prezența la petrecere a chef-ului, personalizarea meniului cu preparate de top și invitații personalizate, semnate de el însuși, pentru fiecare companie. În plus, fiecare participant la eveniment va primi un cadou delicios – Cozonacul lui Scărlătescu, pregatit după rețeta sa.

Pentru cei care vor să surprindă gustul iernii chiar și în meniurile de eveniment puteti opta pentru pachete tematice precum: Letter to Santa, Jingeling Around și Winter Joy, care includ preparate culinare desăvârșite, adaptate atât sezonului în care ne aflăm, cât și gusturilor și cerințelor invitaților.

Dacă însă preferați bucătăria tradițională, puteti alege meniul tradițional în aer liber, care include antreuri reci, preparate la ceaun și grătar, vin și țuică fiartă.

Pentru a oferi experiențe aparte invitaților, Jubile propune o serie de pachete opționale speciale: Prosseco Bar, pentru un welcome deosebit, Santa’s Candy Bike tematic, cu produse delicioase personalizate în tematica de Crăciun, dar și prăjituri în culorile firmei sau cu logo-ul acesteia. Pentru un eveniment interactiv puteți opta pentru un Burger Bar, unde invitații își pot crea propriul burger, după gustul lor. Un pachet spectaculos, care vă poate condimenta evenimentul este Desert Live Cooking Station, unde un bucătar iscusit pregătește live deserturi flambante, ideal de surprins în fotografii.

Reușita unui eveniment stă în atenția la detalii, astfel că pentru fiecare eveniment la Jubile Concept beneficiați de toate facilitățile dorite și chiar de un event planner pentru a vă ajuta la coordonarea fiecărui aspect al evenimentului.

Despre Jubile Concept

Jubile, Furnizor Oficial al Casei Regale a României are o experiență de peste 10 ani în domeniul HoReCa. Compania se impune prin calitatea serviciilor pe care le oferă și prin atenția acordată fiecărui eveniment organizat.

Printre serviciile oferite se numără atât pachete pentru evenimente sociale (nunţi, botezuri, cununii, zile de naştere) cât și pachetele corporate (coffee break, Lunch, cocktail party) dar și pachetele special precum Candy Bike, IceCream Bike, Burger Bar, Lemonade Bar, BBQ Live Cooking, care pot fi rezervate individual, în funcție de caracteristicile petrecerii.

Jubile Concept este localizată într-un cadru natural deosebit, cu multa lumină naturală, internet wi-fi gratuit, peste 100 de locuri de parcare, echipamente audio-video. Toate aceste caracteristici vin în întâmpinarea evenimentelor și petrecerilor din diverse domenii, de la wellness, health, beauty & lifestyle, până la conferințe, training-uri, expoziții, lansări de produse, cocktail-uri sau gale. www.jubile.ro